Nod gat + usturimi discrete
Buna ziua, am 28 ani, nefumator, nebautor, etc. De aproximativ o luna, am un nod in gat, care parca se plimba si in centrul gatului, si in stanga, dar persista mai ales pe dreapta. Acest nod este doar in timpul zilei (noaptea de exemplu nu se manifesta), si nu ma deranjeaza cand inghit, din contra, dupa ce mananc/beau, aprox. 10 minute, nodul nu se manifesta.
Am fost la un consult ORL, s-a uitat un doctor la mine in gat, si a zis ca nu am nimic, si sa stau linistit, nici macar rosu nu era gatul, insa, tot persista acel nod. Analizele le-am facut in vara, a iesit totul ft bine. Ce ar putea fi ?
Am fost la un consult ORL, s-a uitat un doctor la mine in gat, si a zis ca nu am nimic, si sa stau linistit, nici macar rosu nu era gatul, insa, tot persista acel nod. Analizele le-am facut in vara, a iesit totul ft bine. Ce ar putea fi ?
2 comentarii
1. un muschi contractat.. la persoane emotive
2 un semn indirect a unor probleme gastrice cu spazm esofagian
2 un semn indirect a unor probleme gastrice cu spazm esofagian
Multumesc pentru raspunsul prompt. Emotiv nu prea sunt, este cam ambiguu acest termen.
Intr-adevar, am inceput asa parca sa imi stea in creier problema asta cu gatul, si parca intotdeauna ma gandesc la acel nod. Sa fi intrat intr-un cerc inchis, nodul exista fiindca ma gandesc la el ?
Daca pica prima varianta, in cazul celei de-a 2-a, ce ar trebui facut ? Nu ar trebui sa am si alte simptome ? Multumesc mult !
Intr-adevar, am inceput asa parca sa imi stea in creier problema asta cu gatul, si parca intotdeauna ma gandesc la acel nod. Sa fi intrat intr-un cerc inchis, nodul exista fiindca ma gandesc la el ?
Daca pica prima varianta, in cazul celei de-a 2-a, ce ar trebui facut ? Nu ar trebui sa am si alte simptome ? Multumesc mult !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6corp strain in gat
- 3am un gat foarte ingust si putin inflamat
- 10Senzatie de os de peste in gat
- 8nod permanent in gat, fara noduli tiroidieni
- 17Dilema, nod in gat permanent de 5-6 luni. Doresc o opinie
- 5senzatie corp strain in gat
- 4nod in gat de cateva luni
- 1Am o senzatie de rece in gat si un pic de mancarime
- 4Nod in gat si raguseala.
- 1Nod in gat
- 2Nod in gat
- 3Am o senzație de scamă sau asa ceva în gât!
- 3Amigdala umflata si dureri gat/ureche
- 5Senzație de nod/flegma in gat
- 2Senzatie de ceva in gat asociata cu senzatia de gat uscat si durere in spatele capului
- 2Senzatia de nod in gat si presiune in piept
- 1Am senzația că am înghițit un rest de dinte în urma vizitei la stomatolog
- 1Harai și somt sa îmi dreg vocea-simt în gat ceva
- 5Rezulat gastroscopie, va rog frumos o părere
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: