Nod gat + usturimi discrete
Buna ziua, am 28 ani, nefumator, nebautor, etc. De aproximativ o luna, am un nod in gat, care parca se plimba si in centrul gatului, si in stanga, dar persista mai ales pe dreapta. Acest nod este doar in timpul zilei (noaptea de exemplu nu se manifesta), si nu ma deranjeaza cand inghit, din contra, dupa ce mananc/beau, aprox. 10 minute, nodul nu se manifesta.
Am fost la un consult ORL, s-a uitat un doctor la mine in gat, si a zis ca nu am nimic, si sa stau linistit, nici macar rosu nu era gatul, insa, tot persista acel nod. Analizele le-am facut in vara, a iesit totul ft bine. Ce ar putea fi ?
Am fost la un consult ORL, s-a uitat un doctor la mine in gat, si a zis ca nu am nimic, si sa stau linistit, nici macar rosu nu era gatul, insa, tot persista acel nod. Analizele le-am facut in vara, a iesit totul ft bine. Ce ar putea fi ?
2 comentarii
1. un muschi contractat.. la persoane emotive
2 un semn indirect a unor probleme gastrice cu spazm esofagian
2 un semn indirect a unor probleme gastrice cu spazm esofagian
Multumesc pentru raspunsul prompt. Emotiv nu prea sunt, este cam ambiguu acest termen.
Intr-adevar, am inceput asa parca sa imi stea in creier problema asta cu gatul, si parca intotdeauna ma gandesc la acel nod. Sa fi intrat intr-un cerc inchis, nodul exista fiindca ma gandesc la el ?
Daca pica prima varianta, in cazul celei de-a 2-a, ce ar trebui facut ? Nu ar trebui sa am si alte simptome ? Multumesc mult !
Intr-adevar, am inceput asa parca sa imi stea in creier problema asta cu gatul, si parca intotdeauna ma gandesc la acel nod. Sa fi intrat intr-un cerc inchis, nodul exista fiindca ma gandesc la el ?
Daca pica prima varianta, in cazul celei de-a 2-a, ce ar trebui facut ? Nu ar trebui sa am si alte simptome ? Multumesc mult !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Senzatia de nod in gat
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 59jena in gat
- 6Senzatie de nod in gat + disfagie prelungita
- 3simt des un nod in gat
- 2senzatie de jena in gat
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 4Am ceva in gat, fara sa ma doara sau sa ma derajeze cand mananc sau inghit
- 3Durere in zona sternului, senzatie de nod in gat (gheara in gat etc)
- 17De unde stiu ca am glanda tiroida marita?
- 1ceva în gât mai jos de mărul lui Adam..ca un nod
- 2Senzati in gat
- 1Senzatie de nod in git dupa masa
- 2Nod in gat si usoara intepatura in ureche
- 2Poate fi cancer? Am 15 ani, si de cateva zile ma simt rau
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 0Tiroida - simt un nod in gat, insomnii, senzația că nu am aer
- 1Senzatie de nod in gat
- 6Trebuie sa respir adanc
- 5Problema tot persista
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: