senzatie de jena in gat

Buna seara domnule doctor
Sotul meu a fost operat in urma cu 1 luna de formatiune tumorala cavum, miringotomie si insertie tub diabolo bilateral.
La 3 saptamani de la operatie totul era in regula, i sa facut din nou examenele medicale constand in fibroscopie si extractia unui tubulet din ureche, d-na doctor ia confirmat ca totul este in regula.
Rezultatul biopsiei aiesit bine mai exact a fost proces in flamator.
In urma cu o saptamana ia aparut o senzatie in gat ca si cand ar inghiti o ata si persista in continuare, despre ce credeti ca poate fi vorba?
Este posibil ca frigul sa fie una din cauze?
Sotul meu a fost operat in urma cu 1 luna de formatiune tumorala cavum, miringotomie si insertie tub diabolo bilateral.
La 3 saptamani de la operatie totul era in regula, i sa facut din nou examenele medicale constand in fibroscopie si extractia unui tubulet din ureche, d-na doctor ia confirmat ca totul este in regula.
Rezultatul biopsiei aiesit bine mai exact a fost proces in flamator.
In urma cu o saptamana ia aparut o senzatie in gat ca si cand ar inghiti o ata si persista in continuare, despre ce credeti ca poate fi vorba?
Este posibil ca frigul sa fie una din cauze?
2 comentarii

Am postat si eu subiect si il rog daca se poate pe d-nul doctor sa -mi dea un raspuns pentru ca am mare in credere
in opinia dumnealui
va multumesc
in opinia dumnealui
va multumesc

jena din gat.. poate fi din 3 motive
1. o simpla viroza.. care se trateaza caatare
2 poate fi de la secretiile din nas. care dreneaza spre farunge si irita ( ajuta inhalatiile, gargara, aerosoli sprey Bioparox nas si in gat)
3 poate fi de la un reflux gastric si alimentele acre, acide ( am scris mult despre asta pe forum)
1. o simpla viroza.. care se trateaza caatare
2 poate fi de la secretiile din nas. care dreneaza spre farunge si irita ( ajuta inhalatiile, gargara, aerosoli sprey Bioparox nas si in gat)
3 poate fi de la un reflux gastric si alimentele acre, acide ( am scris mult despre asta pe forum)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4senzatie de nod-baza gatului, durere trahee in inspir
- 7Durere care ma ingrijoreaza foarte mult-Va rog sa ma ajutati
- 8nod in gat
- 10ajutor sa ma ajute cineva, am probleme cu glanda?
- 3De vreo 2 zile simt ca am ceva in gat, ca un nod
- 4nod in gat care ma supara
- 1tuse seaca, nod in gat, ragaiala
- 4Presiune in git, nod in git...
- 4Senzatie de Nod in Gat Permanenta.. ajutor chiar numai pot
- 1Greata zilnica si nod in gat!
- 1nodul la gat
- 5Nod in Gat
- 6Senzatie de nod in gat
- 2Candida bucala sau nu?
- 5Senzatie de nod in gat
- 1Nod in gat si iritatie