Senzatie de nod in gat
Buna ziua! As avea mare nevoie de ajutor. Cam de o luna si jumatate am o senzatie foarte ciudata si neplacuta de nod in gat. Ca si cum as fi inghitit o pastila ceva mai mare..Senzatia nu este permanenta..De cele mai multe ori apare spre seara si uneori devine chiar sufocanta. Mentionez ca inainte de a avea aceasta problema, mai fumam uneori, dar nu foarte des. Cam 3-4 tigari la 2 saptamani. Ideea este ca acum, daca fumez, senzatia reapare. Iar in dimineata aceasta am scuipat puroi, sub forma de cheaguri..Credeti ca ar putea fi de la fumat? Totusi nu am abuzat de asta..Pe alte forum-uri am mai citit ca ar putea fi vorba si despre tiroida. As avea nevoie de un sfat :D Multumesc.
3 comentarii
Am patit si eu asa. Initial am crezut ca e vb de o infectie in gat, dar la exudat n a iesit nimic. Ulterior s a dovedit ca era o hipotiroidie iar senzatia de nod in gat era din cauza lipsei de calciu. E posibil sa fie acelasi lucru sau cine stie...e bine sa faci o analiza tsh.
Si cu ce anume ai rezolvat problema? As vrea sa se rezolve macar pentru cateva zile, daca ar fi posibil, pentru ca o sa plec intr-o excursie si n-as vrea sa nu ma pot bucura de ea din cauza senzatiei acestea iritante..
Ia supliment de calciu si magneziu ride_pony.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Senzatia de nod in gat
- 12durere gat
- 10ceva in gat
- 4dureri foarte puternice de cap, in partea dreapta
- 5Senzatie ciudata in gat, respiratie greoaie
- 10am o problema cu gatul de ani de zile
- 1dureri de inima si senzatie de nod in gat
- 9simt ca am ceva in gat !
- 19ceva in gat
- 3Senzatia de nod in gat
- 7Nod in gat