Bolă coronariană?

07-10-2023
Dragos290
Nu este medic/terapeut
Dragos290
Nu știu cum să explic ce senzație am în piept. Nod în gât, în piept ca și cum aș avea un gutuie. Se depisteaza această problemă de sănătate la Ecografie 2 am facut, ekg 48 de ore, holter ekg 12 ore, 12 ore ekg acasă, analize de sânge? Aseară tocmai ce am fost la urgență cu frica aceasta, mi-au facut un ekg, analize de sange si oxigen și m-au teimis acasă. Am facut un RMN de stres joi și primesc rezultatele săptămăna ce urmează. Va rog frumos să mă ajutați!! Se poate sa fie atac de panica fără puls mare sau tensiune? Pulsul il am normal, dar aveam o senzatie de frică, nu mai aveam aer, imi tremurau picioarele și după ce am fost la urgență mi-au trecut fără nimic tratament. Nu știu ce să mai fac, am mai fost acuma 2 saptamani la urgenta tot cu frica asta și tot așa am fost trimis acasă..am trimitere la psihoterapeut dar nu cred că este asta problema mea. Am ceva in piept, nu știu. Am facut si radiografie toracică și este normală.
2 comentarii
0
07-10-2023, ora 15:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Aveti somatizari de anxietate. Faceti test de anxietate online si mergeti la psihiatru si psiholog pentru tratament altfel veti da o gramada de bani pe analize inutile si veti merge la urgente...
0
07-10-2023, ora 16:23
Dragos290
Nu este medic/terapeut
Dragos290
Bună ziua!! Tocmai ce am făcut 2 teste..
Rezultatele la ultimul:
Stres- Sever
Anxietate- cel mai recent nivel de anxietate, extrem de sever
Depresie- moderat.
Nu știu. Cred că întrebările sunt facute să pară în așa fel.
Nu știu. O să aștept rezultatele de la analiza de RMN stres și atunci daca ies bine cu siguranță aș putea exclide o problemă cardiacă. Mai cred că ar fi poate ceva pulmonar dar am facut radiografie toracică..nu știu.
Vă mulțumesc mult!
Nu țin să vă contrazic răspunsul dvs, scuzați-mă, dar am frica asta și consider să exclud problemele de sănătate.
Tocmai ce am primit opiramol iau 50mg la amiază, normal trebuie de trei ori pe zi dar imi este frica sa iau antidepresive, așa ca iau 50mg opipramol zilnic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •