Senzație ciudată piept
Am 29 de ani, senzație ciudată uneori în piept, parcă și un șoc în piept în stomac, nu înțeleg nici eu.
Din cauza asta am ajuns de 4, 5 ori la urgență.
Am fost internat până la urmă la cardiologie.
Am făciut ekg-uri. Am purtat 24 de ore EKG acasă, 48 de ore spital și 24 de ore holter ekg, ecografie inimă, analize de sânge.. toate au ieșit bine așa că am fost programat la un RMN de stres. Intre timp am mai facut eu o ecografie deoarece simptomele tot le aveam și tot au ieșit normale.
Am facur RMN-ul de stres și a ieșir bine.
Acuma iar am simptomele, parcă și umăr. Mă duc la urgență, EKG-uri am facut și tot asta îmi face..ultima dată EKG și analize de sânge iar apoi acasă.
Nu știu..se poate să nu fi depistat la aceste analize vene coronate, infundate?blocate? Vă rog frumos dacă se poate să fiu ajutat!
Din cauza asta am ajuns de 4, 5 ori la urgență.
Am fost internat până la urmă la cardiologie.
Am făciut ekg-uri. Am purtat 24 de ore EKG acasă, 48 de ore spital și 24 de ore holter ekg, ecografie inimă, analize de sânge.. toate au ieșit bine așa că am fost programat la un RMN de stres. Intre timp am mai facut eu o ecografie deoarece simptomele tot le aveam și tot au ieșit normale.
Am facur RMN-ul de stres și a ieșir bine.
Acuma iar am simptomele, parcă și umăr. Mă duc la urgență, EKG-uri am facut și tot asta îmi face..ultima dată EKG și analize de sânge iar apoi acasă.
Nu știu..se poate să nu fi depistat la aceste analize vene coronate, infundate?blocate? Vă rog frumos dacă se poate să fiu ajutat!
8 comentarii
Va asigur ca la cate investigatii ati facut, se depista si cea mica artera infundata daca era vorba de asa ceva! :) ati facut rmn ul de stress, mai mult de atat nu prea aveti ce sa faceti, doar sa va linistiti si sa luati in considerare ca totul e pe baza de stres, anxietate si eventual carente de vitamine si electroliti in corp! In afara de toate aceste investigatii pe la medici, mai bine mergeti la un laborator de analize si va testati pentru toate vitaminele importante (vitamina C, D si complexul de B-uri) si pentru alti electroliti (sodiu, potasiu, calciu, fosfor). Si fierul este iarasi important.
Asa aveam și eu a început dintr-o data ma luat o durere în piept, apoi am intrat in panica cu transpirații alea alea, tremurături puls mare în repaus, o mica depresie etc. Eu am 27 de ani. Dar mi a trecut. Am urmat o cura cu magneziu și mi a trecut stările alea. Am fost am făcut ekg ecografie... Nimic. Si la ekg îmi ieșise doar pulsul mărit după episodul de durere în piept... Si sa întâmplat acum câteva luni de zile mai exact prin mai...ziceam ca mor. Mișcare, mâncare sănătoasă, și suplimente. Nu te mai panica degeaba...
Acuma sunt mai bine, au dispărut simptomele prcedente, în schimb am o stare de agitație, iau un mic tratament pt început de anxietate. Vă mulțumesc și multă sănătate vă doresc!
La fel și ție. Mai fac și eu câte un atac de panica scurt doar după ce consum o cantitate mare de alcool... A doua zi după mahmureala pe la jumătatea zilei timp de 5-10 minute începe distracția, începe inima sa o la trap. Simt ca mor pe loc atunci
Înseamnă că trebuie evitat în principal asta cu alcoolul, nu? Si eu aveam obiceiul să mai fac din astea dar am 6 luni de cand nu am mai băut decât asa câte un vin, o bere.
Nu neapărat. Ca nici mie nu mi se întâmplă de fiecare data când am mahmureala aia. Depinde de cât beau de mult. Ca asa am mai băut și mi a fost răul ala a doua zii de la bautură dar nu am avut nimic legat de atac de panica sau dinastea. Dar când ți am zis eu bausem vreo 2 kg de tărie cu înca un prieten... Apoi bere. După pe seara încă vreo 3 kg de vin. Plus vreo doua pachete de țigări fumate singur. Deci abuz maxim. Puteam sa fac și doamne ferește infarct. Eu am mai auzit și de la alți ca le bat inima a doua zii după Raul de la bautură. Dar eu intram și în panica și simțeam ca mor atunci pe loc.
În toate trebuie sa ai moderație și atata tot. Ce este mult strica. Nu e bai ca bei un vin bun... Dar moderat... Sau bere... La fel... Treaba este sa nu exagerezi. Ca asta aduce daune. Și creierului și etc.
Tu te gândești departe cu arterele înfundate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 3durere si strangere in capul pieptului.Va rog ajutati-ma!
- 4Dureri piept
- 1Durere in zona pieptului si spatelui.
- 4Presiune pe piept si disconfort
- 0Reflux gastric
- 2Reflux gastro esofagian ???
- 1Dureri în piept
- 0Dureri si intepaturi in piept
- 3Durere omoplați - disconfort piept
- 0Probleme cu plamani?
- 1Mi a fost rau am avut tensiunea 170/110 si pulsu 164?
- 8Ajutor... Dacă are cineva idei, ma înclin în fața voastră
- 3Mă simt foarte rău.. insomnii, disconfort în piept, teamă că s ar putea întâmpla ceva cu inima
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 1Durere in piept și senzație de sufocare
- 2Durere în piept, în partea dreaptă
- 1Durere in piept
- 2Rog opinie
Mai multe informații despre: durerile in piept presiunea in piept disconfort in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: