Respiratie grea si presiune in piept
Buna seara.De azi dimineata ma confrunt cu o problema. Tin sa mentionez ca am 19 Ani, iar în această dimineață m am trezit cu o presiune in piept si cu o respiratie grea.Banuies ca e o bronsita.. Ca si acum 2 ani am avut aceleași simptome..Simt ca se aude un anumit sunet cand inspir.nu stiu ce sa fac ca sa ameliorez macar simptomele..am si probleme cu anxietatea si sunt o persoana panicoasa de fel.
2 comentarii
Bună ziua, am și eu o problema tot de respirație. Simt nevoia continua de inspira adânc sau de a casca pentru a mi putea regla respirația. Am fost și la pneumolog și mi s a zis ca e astm oscilant, o forma ușoară. Mi s a dat pastile, dar eu tot nu am vreo ameliorare, tot e nevoia aceea continua care deja îmi afectează activitățile zilnice, e foarte obositoare... Știe cineva dacă poate fi de la altceva? Am fost și la cardiologie și acolo a ieșit bine.. Va rog aștept un răspuns.. Mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 61nu pot sa respir!
- 6simt cum respir in partea stanga cateodata.
- 23probleme cu respiratia
- 10Wheezing recurent
- 58Respiratie dificila si probleme cu nasul
- 3Dureri mari la spate :( probleme respiratorii
- 13ameteala, senzatii in 'stomac', senzatii in zona toracica, opriri ale respiratiei
- 4respir greu pe nas si nara stingă in drept ochiului se formează o presiune cand suflu
- 1M-a durut gatul acum s-a ajuns si la asta... tusesc si mi se pare ca e greu sa respir
- 0Apăsare în piept și lipsa aer
- 1Mi a fost rau am avut tensiunea 170/110 si pulsu 164?
- 1Ajutor va rog! respir mai greu, presiune in piept, durere în zona inimii..
- 3Durere cap
- 2Senzatia de nod in gat si presiune in piept
- 0Problema blocare respiratie 10-20 secunde
- 0Respirație foarte grea!
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila presiunea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: