Un soc emotional sau de pe urma statului prea mult in sezut:-)?

Buna seara. Nu stiu daca va descriu bine cum a fost momentul dar poate-i mai bine asa decat deloc. Va rog daca a mai trecut cineva prin ceva asemanator sau stie de vreun caz de la altcineva sa-mi spuna ce inseamna. La un moment dat, cand eram atenta la ceva am avut senzatia de minte limpede, urmata de o durere foarte puternica la inima si incercand cat de cat sa caut o modalitate de a o ameliora, s-a instalat tensiune la nivelul capului urmata de o ingrijorare si o rupere ccam in centrul creierului. asta m-a tinut cateva minute neputand nici macar sa zic ceva, sa lacrimez si am stat incolacita. sunt o persoana care intr-adevar stattea mult mai mult in sezut decat recomanda medicii. am mai avut sigur de 2 ori momente de disconfort la inima inainte de socul asta dar nu stiu daca au fost si d.p.d.v. emotional. dupa momentul asta am dureri de cap mai dese si disconfort la inima deseori. nu cred sa fie doar de la stat in sezut, poate a fost si d.p.d.v emotional
1 comentarii

Buna.
In primul rand se face control la cardiolog si la neurolog.
Apoi, daca se exclud aceste cauze, poate fi ceva pe fond nervos. Faceti orientativ un test de anxietate online.
In primul rand se face control la cardiolog si la neurolog.
Apoi, daca se exclud aceste cauze, poate fi ceva pe fond nervos. Faceti orientativ un test de anxietate online.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere în piept, în partea dreaptă
- 2Simt ca ma frige în piept după tuse puternica
- 3Disconfort în zona inimi
- 6Intepaturi in piept și durere in spate
- 8Senzație ciudată piept
- 2Anevrism aortic abdominal?
- 3Anevrism aortic abdominal?
- 1Senzatie de disconfort partea stanga cutia toracica
Mai multe informații despre: disconfort in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: