Respiratie grea si presiune toracica
Buna seara.Am 16 ani si de o luna si 26 de zile am o presiune pe piept si o respiratie grea care nu mai inceteaza. Am fost diagnosticat si cu traheobronsita acuta, dar mi a trecut. Am facut analizele de sange au iesit perfect si ekg ul la fel de perfect, am mai facut o ecografie abdomniala ca acuzam dureri in piept la un moment dat.Am fost la pneumolog totul perfect, insa eu ma simt la fel de rau.Toti ar spune ca ar fi ceva anxios.Vreau sa mentionez ca am fumat un an jumate dar m am lasat.Presiunea asta pe piept si respiratia grea o am toata ziua si simt si un nod in gat.Faceam si atacuri de panica si inca mai fac si de asta merg la psiholog.Cand fac un pic de miscare simt ca imi sare inima din piept, chiar si cand stau in poarta la fotbal, mentionez ca inainte de asta puteam sta in poarta linistit fara nici o problema...Am facut 2 ekg uri amandoua normale.Cateodata ma doare in partea stanga.Mai am si junghiuri in partea stanga a pieptului dar trec in 2 secunde maxim.Nu stiu ce sa mai fac...sunt disperat total..si mi e frica sa nu patesc ceva grav
1 comentarii
la ecografie abdominala ma refeream la dureri in abdomen, m am grabit
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Respiratie greoaie
- 68Deviatie de sept
- 3respiratie ingreunata
- 7cat mai am de trait!
- 1nu mai poate respira cand plange
- 1tuse seaca, respiratie grea, balonare
- 6infectie in gat
- 3Dificultate respiratie atat pe nas cat si pe gura
- 1Dificultate respiratie
- 1Insuficienta respiratorie
- 4Cai respiratorii blocate
- 2Probabil o artera infundata?Pareri?
- 0Respiratie scurta, obosesc
- 1Tuse uscata, raguseala, dificultati de respiratie, slabiciune, moleseala, dureri de cap?
- 3Respiratie grea zilnica
- 1Dureri în piept persistente și dificultate în a respira
- 0Respirație grea, senzație de greutate în piept.
- 0Presiune in piept
- 1Raceala si probleme de respiratie
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila presiunea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: