Respiratie grea si presiune toracica
Buna seara.Am 16 ani si de o luna si 26 de zile am o presiune pe piept si o respiratie grea care nu mai inceteaza. Am fost diagnosticat si cu traheobronsita acuta, dar mi a trecut. Am facut analizele de sange au iesit perfect si ekg ul la fel de perfect, am mai facut o ecografie abdomniala ca acuzam dureri in piept la un moment dat.Am fost la pneumolog totul perfect, insa eu ma simt la fel de rau.Toti ar spune ca ar fi ceva anxios.Vreau sa mentionez ca am fumat un an jumate dar m am lasat.Presiunea asta pe piept si respiratia grea o am toata ziua si simt si un nod in gat.Faceam si atacuri de panica si inca mai fac si de asta merg la psiholog.Cand fac un pic de miscare simt ca imi sare inima din piept, chiar si cand stau in poarta la fotbal, mentionez ca inainte de asta puteam sta in poarta linistit fara nici o problema...Am facut 2 ekg uri amandoua normale.Cateodata ma doare in partea stanga.Mai am si junghiuri in partea stanga a pieptului dar trec in 2 secunde maxim.Nu stiu ce sa mai fac...sunt disperat total..si mi e frica sa nu patesc ceva grav
1 comentarii
la ecografie abdominala ma refeream la dureri in abdomen, m am grabit
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 62Copil de 3 ani respira greu noaptea
- 33Am o lipsa de aer de 4 luni!
- 3am o problema foarte mare cu respiratia simt ca nu am aer suficient
- 15dispnee care se manifesta foarte urat
- 1respiratie ciudata
- 2Nu imi pot umple plamanii cu aer, simt ca ma sufoc
- 4baietel de 3 luni care respira greu
- 6nodul pulmonar plus ganglioni cu aspect sechelar retroperitoritoneali
- 4Presiune pe piept si disconfort
- 2Presiune in piept, eructatii
- 25Respiratie ingreunata
- 8Amețeala, respirator grea și stări de confuzie
- 1Respiratie ingreunata, transpiratii dureri de umeri dar fara febra si fara tuse
- 0Apăsare în piept și lipsa aer
- 2Senzatia de nod in gat si presiune in piept
- 2Respirație grea, senzație de greutate în piept.
- 2Nu pot respira profund
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 1Sufocare la frig
- 1De ce am des senzații de sufocare, respir greu și simt că nu am suficient aer ?
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila presiunea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: