secretii abundente de la anticonceptionale

am inceput de curand sa iau anticonceptionale karissa, recomandate de medic: dupa primele 4 zile de ciclu normal, au mai urmat inca 5 de spotting, dar am inteles ca e ceva normal in primele trei luni de karissa. Problema e ca imediat dupa ce mi-au disparut acele mici scurgeri maronii, am inceput sa am secretii destul de abundente. Aceasta este alb-galbuie, apoasa, fara miros.
Coincidenta este ca a aparut dupa primul contact sexual fara prezervativ. E posibil sa fie din cauza schimbarilor hormonale datorate anticonceptionalelor? Daca ar fi vorba sa fi luat candida (sau alta bacterie) de la partener, e posibil ca scurgerile sa apara imediat a doua zi? Repet, secretia nu are miros, e apoasa si nu am mancarimi, nu simt niciun alt simptom. Momentan, imi este destul de dificil sa ajung la medic. As vrea sa stiu daca a mai patit cineva asta si cam dupa cat timp sa incep sa-mi fac griji daca nu trece? Am scurgerile astea de 4 zile. Multumesc
Coincidenta este ca a aparut dupa primul contact sexual fara prezervativ. E posibil sa fie din cauza schimbarilor hormonale datorate anticonceptionalelor? Daca ar fi vorba sa fi luat candida (sau alta bacterie) de la partener, e posibil ca scurgerile sa apara imediat a doua zi? Repet, secretia nu are miros, e apoasa si nu am mancarimi, nu simt niciun alt simptom. Momentan, imi este destul de dificil sa ajung la medic. As vrea sa stiu daca a mai patit cineva asta si cam dupa cat timp sa incep sa-mi fac griji daca nu trece? Am scurgerile astea de 4 zile. Multumesc
3 comentarii

-* Sunt foarte foarte multe femei insarcinate care au trecut prin ceea ce treci tu acum, si au invatat prin experienta si prin durerea lor toate greselile pe care le poti face ca o viitoare mamica, daca nu ai destula experienta si sau informatie.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)

linisteste-te! In prima jumatate a lunii secretiile normale sunt mai apoase, fara culoare si miros (de la estrogen), a doua jumatate sunt albicioase si mai dense la fel fara miros (de la progesteron) - asta in cazul unei femei care nu ia nici o pastila. E absolut natural. Acum, probabil ca pastilele au influentat aceat lucru datorita concentratiei de hormoni. Trebuie sa mergi la dr sa-i spui acest lucru, dar pana atunci chiar nu e recomandat sa faci nimic inafara de o programare la ginecolog.
Numai bine!
Numai bine!

Multumesc foarte mult, m-am mai calmat :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Anticonceptionale pt. a impiedica menstruatia catva timp
- 3vreau sa stiu cand pot sa fiu linistita ca nu voi ramane insarcinata?
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 4durere la sani de la anticonceptionale
- 4am nevoie de un rasp va rog
- 11marvelon 28
- 7la un examen de secretii vaginale mi s-a gasit stafilococ auriu
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 8pastila pierduta!
- 4Intrerupere si reluare anticonceptionale
- 61Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 4anticonceptionale
- 2Secretii vaginale
- 1Anticonceptionale luate invers
- 1pot lúa anticonceptionale chiar daca nu mi a venit menstruatia?
- 0Anticonceptionale
- 1Secretie colorata si miros neplacut
- 1Pt prima data anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: