novynette sunt ieftine...are calitate mai proasta? nu sunt asa de eficiente?
Buna! am fost pt prima oara la ginecolog si mi-a prescris novynette.si am observat ca nu sunt scumpe...are calitate mai proasta?nu sunt asa de eficiente?
si inca o intrebare.sunt de cva vreme cu prietenul meu si pana acum am avut contact sexual doar protejat si acum ca incep sa iau anticonp vreau sa avem neprotejat.daca se intampla lasa in mine pot ramane insarcinata?multumesc anticipat
si inca o intrebare.sunt de cva vreme cu prietenul meu si pana acum am avut contact sexual doar protejat si acum ca incep sa iau anticonp vreau sa avem neprotejat.daca se intampla lasa in mine pot ramane insarcinata?multumesc anticipat
4 comentarii
În ceea ce priveşte medicamentele, nu există o legătură liniară între preţ şi calitate. Preţuri mari au produsele aflate sub patent, deoarece firma producătoare, care are monopol, vrea "să-şi scoată banii" de cercetare. Deîndată ce trece un număr de ani, produsul este realizat şi de alte firme, iar preţul scade foarte mult.
Deci, Novy este la fel de sigur şi de eficient ca multe alte anticoncepţionale din clasa sa (combinate monofazice).
Dacă aţi început prin a lua prima tabletă într-una din primele 5 zile ale ciclului lunar, atunci sunteţi deja sub protecţie. Veţi descoperi că, sub raportul plăcerii sexuale, nu se compară un act sexual natural cu unul făcut prin intermediul cauciucului.
Deci, Novy este la fel de sigur şi de eficient ca multe alte anticoncepţionale din clasa sa (combinate monofazice).
Dacă aţi început prin a lua prima tabletă într-una din primele 5 zile ale ciclului lunar, atunci sunteţi deja sub protecţie. Veţi descoperi că, sub raportul plăcerii sexuale, nu se compară un act sexual natural cu unul făcut prin intermediul cauciucului.
multumesc de rasp.ink nu mi-a venit menstruatia ca sa iau prima pastila in mod normal trebuia cam pe 30 sa vina.pe 7 iulie am avut contact sexual protejat insa s-a rupt prezervativul...in primele 12 ore am luat postinor dupa care la 12 ore la fel.sunt protejata?nu tre sa ma ingrijorez ?kiar daca nu mi-a venit inca menstrauatia?postinorul poate deregla?astept raspuns neaparat
multumesc de rasp.ink nu mi-a venit menstruatia ca sa iau prima pastila in mod normal trebuia cam pe 30 sa vina.pe 7 iulie am avut contact sexual protejat insa s-a rupt prezervativul...in primele 12 ore am luat postinor dupa care la 12 ore la fel.sunt protejata?nu tre sa ma ingrijorez ?kiar daca nu mi-a venit inca menstrauatia?postinorul poate deregla?astept raspuns neaparat
Da, Postinor de regulă dereglează ciclul. Nu ar strica sa veniţi la o consiliere de planificare familiala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2anticonceptionalele sunt 100 la suta sigure?
- 10postinor 2-am gresit administrarea?
- 3anticonceptionale fara consult medical
- 4Ce fel de anticonceptionale sa folosesc?
- 3ultima pastila
- 2Parerea unui doctor-va rog
- 3Pot sa iau anticonceptionale dupa ce mi-sa terminat ciclul?
- 8Pauza anticonceptionale?
- 15melleva 35
- 5sunt insarcinata?
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 5ma doare doar sanul drept intr-o parte si sub brat, dar la palpare...
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 22Pastila uitata dupa pauza de 7 zile
- 3Anticonceptionale
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 0cum iau contraceptivele?
- 1escapelle si chist ovarian
- 0Anticonceptionale dupa sterilet
- 2Contraceptive Logest
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: