cum iau yasmin?
buna.am o nelamurire...am inceput sa iau yasmin acum cateva zile.stiu ca prima pastila trebuie luata in prima zi a menstruatiei dar datorita faptului ca ciclul meu menstrual este neregulat mi s-a recomandat sa le incep din senin.avand in vedere ca nu le-am inceput cand ar fi trebuit, as dori sa stiu catye zile nu isi fac efectul.
3 comentarii
nu pot să mi închipui ce doctor ţi a putut spune să le iei din senin. mai mult ca sigur nu era niciun doctor ci doar ai auzit tu aşa. trebuia să le iei din prima zi de ciclu, dacă e ciclu neregulat, să aştepţi să vină ciclul şi să le iei de atunci. nu din nerăbdare să le începi imediat. probabil că eşti nerăbdătoare să faci sex neprotejat. dar ar fi trebuit să consulţi un medic pentru că rişti să ai probleme. anticoncepţionalele au şi ele propriul lor mecanism de acţiune şi nu vor funcţiona luate oricum...
nu unul ci 2 medici ginecologi mi-au spus sa le incep asa datorita faptului ca ciclul meu este neregulat.se intampla sa nu imi vina si cate 7-8 luni.in afara de asta, contraceptivele mi-au fost prescrise pt a-mi diminua chisturile ovariene p e care le am.din cauzsa faptului ca nu se stia cand voi avea urmatoarea menstruatie si tratamentul trebuia inceput, medicii m-au sfatuit sa le incep cat mai repede.aceste pastile nu au fost incepute initial pt dorinta arzatoare de a face sex neprotejat ci pt a-mi rezolva problemele, dar daca pot impusca doi iepuri dintr-o lovitura, atunci de ce nu?va multumesc oricum pentru ajutorul acordat.
păi atunci îţi recomand să mergi la endocrinolog. până nu ai menstraţie nu lua yasmin, pentru că nu te vor ajuta. endocrinologii ştiu mai bine, şi te vor ajuta pentru diminuarea chisturilor doar luate corect. nu zic acum că ginecologii nu ştiu nimic, doar că nu e normal să fie recomandate aşa... sincer nici nu aş şti să ţi zic ce protecţie o să ţi dea... pentru că nu e scopul lor... au strict concentraţiile hormonale stabilite în aşa fel încât să fie luate din anume zile... nu la intâmplare. multă sănătate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot fi gravida sub efectul anticonceptionalelor?
- 2yasmine... daca fac pauza raman insarcinata?
- 13Triregol si sarcina
- 4tratament pentru fertilitate sau anticonceptionale in chist ovarian?
- 3nu stiu ce mi s-a intamplat.Va rog dati-mi un sfat cat mai curand posibil!
- 4Yasmine - pauza de 7 zile si o sangerare usoara
- 4in legatura cu anticonceptionalele luate incontinu
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 10anticonceptionalele laurina
- 8anticonceptionale
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 4Un raspuns va rog mult!
- 6am luat pastila cu 12 ore mai tarziu.. sunt insarcinata?
- 8Iau anticonceptionale, dar mi-e frica sa fac sex neprotejat
- 3melleva 35 timp de 8 luni, menstruatia imi intarzie
- 0cum sa iau anticonceptionale?
- 2Karissa, am procedat corect?
- 2anticonceptionale apoi copil
- 2Anticonceptionalele si tinnitusul
- 0Anticoncepționalele Yasmin - protejata dupa a 3-a pastila blister 2?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: