Novinete.. am sarit o pastila

28-01-2009
LAURA 1976
Nu este medic/terapeut
LAURA 1976
Iau pastile Novinete, si la sfarsit de tratament am observat ca o zi am sarit-o, adica intr-o zi nu am luat o pastila,.oare ce trebuie sa fac?
3 comentarii
0
30-01-2009, ora 07:00
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Au trecut ceva zile de cand ai scris, nu stiu cum ai facut. Cand uiti o pilula intr-o zi, imediat ce iti amintesti, tot in ziua aia sau a doua zi o iei si la ora obisnuita vei lua in continuare pilula normala.Deci, daca-ti amintesti de cea uitata a doua zi, trebuie luate doua : pilula uitata si cea normala.
0
31-01-2009, ora 12:27
LAURA 1976
Nu este medic/terapeut
LAURA 1976
multumesc de raspuns, dar mai am o problema, in perioada cat luam Novinete am avut o scurgere maronie roscata si la terminare nu mi-a mai venit ciclul, am fost la medicul ginecolog care mi-a spus ca nu ar fi nici o problema.Oare asa sa fie?
Oare astept 7 zile si sa continui cu novinete sau ce-mi recomandati?
0
01-02-2009, ora 06:51
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Da, sunt normale aceste sangerari intermenstruale [ spotting ] si frecvente in timpul primelor luni de folosire a contraceptivului, dar nu te speria, cantitatea de sange pierduta este foarte mica.Astepta sa treaca cele 7 zile si incepe o noua folie de Novinete, nu e bine sa schimbi asa de usor tipul de contraceptiv.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •