Nu este prea mult sa iau Flucovim 7 zile?
Buna ziua!As vrea sa ma ajutati putin acuma 4 zile am mers la medicul ginecolog si mi-am facut o analiza la secretia pe care o avea si mi s-a spus ca am colpita micotica si mi-a prescris tratament cu ovule clotrimazol 100 mg timp de 10 zile si flucovim 50 pastile timp de 7 zile una pe zi atat eu cat si partenerul.Este normal sa iau 7 zile flucovim nu este prea mult?
5 comentarii
0
14-01-2009, ora 15:26
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Buna ziua,
Tratamentul este bun! Flucovim contine o substanta antifungica - fluconazol! Se poate lua pe o perioada de 7 zile, dar in acest timp va recomand si un hepatoprotector ca silimarina, ceaiul de armurariu sau Essentiale Forte penru ca fluconazolul este hepatotoxic! De obicei se administreaza in doze unice de 100 sau 150 de mg, dar in unele cazuri se prefera terapia cu o cantitate mai mica dar mai prelungita, in special la persoanele cu imunodepresie care iau si o luna zilnic!
NU luati Flucovim daca suferiti de insuficienta hepatica grava, hepatita virala sau sindrom hepatocitolitic!
In speranta ca v-am putut ajuta,
NICK ;)
Tratamentul este bun! Flucovim contine o substanta antifungica - fluconazol! Se poate lua pe o perioada de 7 zile, dar in acest timp va recomand si un hepatoprotector ca silimarina, ceaiul de armurariu sau Essentiale Forte penru ca fluconazolul este hepatotoxic! De obicei se administreaza in doze unice de 100 sau 150 de mg, dar in unele cazuri se prefera terapia cu o cantitate mai mica dar mai prelungita, in special la persoanele cu imunodepresie care iau si o luna zilnic!
NU luati Flucovim daca suferiti de insuficienta hepatica grava, hepatita virala sau sindrom hepatocitolitic!
In speranta ca v-am putut ajuta,
NICK ;)
ms mult Nick, atat vroiam sa stiu numai daca nu e o doza prea mare...multumesc mult
0
14-01-2009, ora 18:28
;))))))))))))
Cu multa placere!
Cu multa placere!
spuneti-mi si mie cum se ia acest flucovim pt ca doctorul mia zis sa iau una la trei zile si sotul una la doua zile iar farmacista mi-a recomandat 3 capsule la trei zile si sotul la fel va rog lamuritima si pe mine va multumesc mult
0
07-08-2009, ora 14:31
Luati una la 3 zile, si sotul la fel, dar in acest timp luati si un hepatoprotector (Lagosa, Silimarina etc., conform prospectului din interiorul produsului).
ATENTIE! Daca suferiti de vreo boala hepatica si renala consultati medicul, nu luati flucovimul!
Toate cele bune si insanatosire grabnica;)
ATENTIE! Daca suferiti de vreo boala hepatica si renala consultati medicul, nu luati flucovimul!
Toate cele bune si insanatosire grabnica;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 2Nu stiu daca sa ma panichez sau sa fiu calma
- 2secretie vaginala abudenta fara miros.. ce e?
- 3candida - doresc o schema de tratament
- 3menstruatia si vaginita bacteriana... cum si cand iau tratamentul?
- 33Marijuana si examenul secretiei vaginale
- 3Cauterizare si efecte un raspuns va rog
- 3secretii vaginale
- 3secretii abundente de la anticonceptionale
- 5testul Papanicolau
- 4interpretare examen secretie vaginala
- 3am luat 6 zile fluomizin ovule pentru vaginita
- 2Secretiile vaginale din sarcina
- 1Rezultat analize PAP si secretie vaginala. E ceva grav?
- 5Secreţie vaginală cu sange
- 1Probleme vaginale
- 0interpretare rezultate cultura din secretie vaginala
- 1Interpretare analize secretii vaginale
- 3Secretie vaginala fetita 11 ani
Mai multe informații despre: Vaginita Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: