se poate sa fiu insarcinata?

buna am si eu o intrebare...defapt am sa vad explik cum a fost si va rog ajutati-ma..in luna aprilie pe 17 si 18 prietenul meu, m-a excitat cu degetele...nu am avut contact sexual..pe 19 mi-a venit menstruatia iar dupa 1 saptamana m-a excitat cu 2 degete..si m-a dezvirginat...iar apoi pe 24 mai mi-a venit menstruatia...el spune k nu a fost ud pe maini sau sa aibe ceva...mentionez k in timp ce m-a excitat am mers aman2 si am urinat...am facut 4 teste de sarcina (barza si sure chek) si au iesit negative...am facut 2 ecografe unul in a3a saptamana dupa ce s-a intamplat si unul peste 5 saptamani dupa ce s-a intamplat...eu am o bataie in burta...iar medicul mi-a scpus k se contracta muschii din cauza lipsei de calciu mie imi este frica..cu toate k nu am facut nimik adik nu am avut un contact sexual va rog spunetsimi ceva sa ma calmez:((:(((
4 comentarii

Poti ramane insarcinata prin doua moduri:
1. Insiminare artificiala intr-o clinica de specialitate;
2. Contact sexual in urma caruia partenerul a ejaculat in interiorul vaginului tau.
Cred ca mai degraba este problema faptului ca ti-ai pierdut virginitatea. Si cred ca este legata de parintii tai.
Dar tu sti mai bine.
Laura Saed
Psihoterapeut
1. Insiminare artificiala intr-o clinica de specialitate;
2. Contact sexual in urma caruia partenerul a ejaculat in interiorul vaginului tau.
Cred ca mai degraba este problema faptului ca ti-ai pierdut virginitatea. Si cred ca este legata de parintii tai.
Dar tu sti mai bine.
Laura Saed
Psihoterapeut

mama mea stie despre chestia asta:)...si mi-a spus sa stau linistita ca nu se poate pt ca nu a facut laba prietenul meu si nu avea de unde sa aibe sperma pe mana...si apoi cand ma excita cu degetele sa imi bage.faza e k mie imi este frica sa nu cumva sa fi avut pe mana de atunci cand s-a dus sa urineze cu toate ca nu a stat mult ci doar a facut un mic sushu:P..mie zilele astea ar trebui sa imi vina si de la acel incident mi-a mai venit de 2 ori..si au iesit si testele negative...daca acum imi vine menstruatia pot sta linistita? va rog ajutati-ma:((

Citeste cu atentie ce ti-am scris mai sus...
Daca ai facut o insiminare artificiala, sau ai avut un contact sexual cu penetrare in urma caruia partenerul tau a ejaculat in interiorul vaginului, poti ramane insarcinata.
Orice alt comentariu tine deja de educatia si capacitatea fiecaruia de a intelege.
Numai bine.
Laura Saed
Psihoterapeut
Daca ai facut o insiminare artificiala, sau ai avut un contact sexual cu penetrare in urma caruia partenerul tau a ejaculat in interiorul vaginului, poti ramane insarcinata.
Orice alt comentariu tine deja de educatia si capacitatea fiecaruia de a intelege.
Numai bine.
Laura Saed
Psihoterapeut

Imi cer scuze dar nu are cum sa nu amuze mesajul tau.In primul rand pacat ca ti-ai pierdut virginitatea in acest mod cred ca era mai bn daca ti-o pierdeai intr-un act sexual in al doilea rand degetele nu au secretii nu au spermatozoizi sa poti ramane gravida.Dupa ce isi pierd virginitatea multe fete au dereglari ale mentruatiei.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 46poti sa ramai gravida si fara penetrare?
- 2este vorba despre o sarcina?
- 14sunt dereglari sau sunt gravida?
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 6o posibila sarcina?
- 2As putea fi insarcinata?
- 3sarcina sau nu?
- 1Teama de sarcina
- 0Care sunt sansele de sarcina ?
- 3sunt insarcinata?
- 1Sarcina sau nu?
- 13Sarcina sau o dereglare hormonala?
- 3insarcinata sau nu? am nevoie de voi heeelp!
- 7Menstruatie intarziata!!!
- 2doua teste negative ciclu neregulat
- 4Pot fi insarcinata ?
- 2Posibila sarcina?
- 0Am ramas insarcinata?
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
- 1Ovitrell
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: