e posibil sa fiu insarcinata?
am facut sex pentru prima data cu prietenul meu acum o luna nu a fost protejat am luat pilula pentru a doua zi incadrindu-ma in timpul care trebuia la cateva zile mi-a venit menstruatia care imi trecuse cu 2 saptamani inainte d a lua pilula acum a trecut o luna de la mestruatia dupa acea pilula si inca nu mia venit din nou. este posibil sa fiu insarcinata?
7 comentarii
Este extrem de improbabil sa fie vorba de o sarcina. Dupa cum probabil stiti, pilula de a doua zi da serioase tulburari de ciclu, de aceea e bine sa nu mai fie nevoie sa o luati niciodata.
Buna!As avea si eu o intrebare va rog!am suferit un avort spontan la 5 saptamani, a fost prima mea sarcina...am suferit enorm!avortul s-a produs natural, fara interventie chirurgicala!am fost la control dupa 2 saptamani si totul e in regula!nu am asteptat instalarea unui nou ciclu menstrual si am avut contacte sexuale neprotejate cu sotul meu...e posibil sa raman oare atat de repede insarcinata?mi-as dori asta insa nu stiu daca e posibil atat de repede mai ales ca nu am asteptat inca instalarea unui nou ciclu menstrual...voi ce parere aveti?va multumesc mult
E posibil, deoarece dupa un avort, de regula se produce mai intai ovulatia si mai apoi menstruatia.
Multumesc mult domnule doctor pentru raspuns!as vrea sa va mai intreb daca e poate sarcina ar putea fi cu probleme daca am ramas insarcinata in acest mod?multumesc mult mult de tot
buna ziua. am facut dragoste cu sotul meu de a doua zi dupa data fertila ( data fertila a fost pe 7 ) si noi ne dorim foarte mult un copil.e posibil sa fiu insarcinata?pana acuma nu aveam stare de somnolenta, dar de 2 zile imi dorm foarte mult si ma simt cam balonata. va rog frumos sa imi raspundeti cat mai repede. Va multumesc.
@sandy: Nu exista nici un motiv sa credeti ca ar putea fi o sarcina cu probleme. Sa observam, insa, ca vorbim de blana ursului din padure. Mai intai trebuie vazut daca e sarcina.
@irina: Nici balonarea, nici somnolenta nu fac parte dintre semnele cat de cat specifice pentru sarcina. Trebuie facut un test de sarcina, dar acum e prea devreme.
@irina: Nici balonarea, nici somnolenta nu fac parte dintre semnele cat de cat specifice pentru sarcina. Trebuie facut un test de sarcina, dar acum e prea devreme.
multumesc mult domnule doctor!mi-ati fost de mare ajutor!sunt mai linistita acum!numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatie intarziata si ceaiul verde
- 4Posibila sarcina?
- 0Sint insarcinatà ?
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 4posibila sarcina?
- 3sarcina posibila?
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 2sunt sau nu insarcinata? ajutor!
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 1e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
- 0sunt insarcinata?
- 0se poate sa raman insarcinata daca nu s-a rupt prezervativul?
- 2poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?
- 1Intarziere menstruatie 9 zile
- 9Exista riscul de sarcina?
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 0Imi intarzie ciclul
- 0Metoda retragerii la menstruatie. Va rog raspuns
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei