sunt insarcinata?
buna ziua. am si eu o problema. am luat yasmine timpe de 7 luni, luna trecuta am uitat sa iau prima pastila, in loc de luni am luat-o marti impreuna cu a doua pastila... nu m-am protejat suplimentar pentru k nu ma gandeam ca ar fi o problema... pe data de 24 am mai uitat o pastila pe care am luat-o a doua zi la ora 5 dimineata... am terminat pastilele, mi-a venit menstruatia si dupa ce mi-a trecut am niste dureri insuportabile de burta. trebuia sa incep sa iau un nou blister luni dar nu am avut bani sa le cumpar si nu le-am mai luat. e vreo problema? s-ar putea sa fiu insarcinata? va rog din suflet sa ma ajutati k sunt disperata... nu vreau un bebe acum :(
3 comentarii
Nu esti insarcinata, poate ca ai racit putin.cele mai ieftine pilule contraceptive sunt Triregol.cam 8 lei.cu cat dai pe o folie de Yasmine cumperi 4 folii de Triregol...e un contraceptiv trifazic foarte bun.sau foloseste prezervative. Fa-ti o programare la MF si cand ai posibilitate sa faci un control ginecologic.
multumesc mult.. am ales sa iau novynette sunt 20 de lei... multumesc mult pentru raspuns...
Buna, numele meu este Oana, am 19 ani si as dori sa stiu daca testele de sarcina sunt sigure, pentru ca mie trebuiau sa ii vina problemele pe data de 1 februarie si suntem deja in 18 si nu mi-au venit inca!! Dar mi-am facut un test de sarcina deja si e negativ, oare ar trebui sa imi mai fac unul???? va rog e urgent!!! multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 5sex in ultimele zile de ciclu... sunt insarcinata?
- 7poate ramane insarcinata?
- 3gravida? va rog raspundeti-mi
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 3sarcina la ciclu neregulat? urgent, va rog!!!
- 11Este insarcinata?:|:|:|
- 3foarte ingrijorata, e posibil sa fiu insarcinata?
- 3este posibila o sarcina?
- 0exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
- 3Insarcinata fiind virgina
- 5Sunt gravida in conditiile acestea?Nu mai pot dormii...
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 4Am nevoie de ajutor... s-a rupt prezervativul
- 1Sarcina ?
- 3Contact sexual protejat, menstruatie neregulata - posibila sarcina?
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 3Sarcină de la masturbare? Ajutor
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: