sunt insarcinata?

15-01-2011
crystyna1
Nu este medic/terapeut
crystyna1
buna ziua. am si eu o problema. am luat yasmine timpe de 7 luni, luna trecuta am uitat sa iau prima pastila, in loc de luni am luat-o marti impreuna cu a doua pastila... nu m-am protejat suplimentar pentru k nu ma gandeam ca ar fi o problema... pe data de 24 am mai uitat o pastila pe care am luat-o a doua zi la ora 5 dimineata... am terminat pastilele, mi-a venit menstruatia si dupa ce mi-a trecut am niste dureri insuportabile de burta. trebuia sa incep sa iau un nou blister luni dar nu am avut bani sa le cumpar si nu le-am mai luat. e vreo problema? s-ar putea sa fiu insarcinata? va rog din suflet sa ma ajutati k sunt disperata... nu vreau un bebe acum :(
3 comentarii
0
16-01-2011, ora 18:38
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu esti insarcinata, poate ca ai racit putin.cele mai ieftine pilule contraceptive sunt Triregol.cam 8 lei.cu cat dai pe o folie de Yasmine cumperi 4 folii de Triregol...e un contraceptiv trifazic foarte bun.sau foloseste prezervative. Fa-ti o programare la MF si cand ai posibilitate sa faci un control ginecologic.
0
16-01-2011, ora 19:59
crystyna1
Nu este medic/terapeut
crystyna1
multumesc mult.. am ales sa iau novynette sunt 20 de lei... multumesc mult pentru raspuns...
0
18-02-2011, ora 20:57
onutza1992
Nu este medic/terapeut
onutza1992
Buna, numele meu este Oana, am 19 ani si as dori sa stiu daca testele de sarcina sunt sigure, pentru ca mie trebuiau sa ii vina problemele pe data de 1 februarie si suntem deja in 18 si nu mi-au venit inca!! Dar mi-am facut un test de sarcina deja si e negativ, oare ar trebui sa imi mai fac unul???? va rog e urgent!!! multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •