pot ramane gravida?

Prietenul meu a bagat penisul de cateva ori in vagin, doar capul... ( sunt virgina) se poate sa raman gravida daca nu a a ejeculat deloc in vagin si doar a bagat un pic? Trebuia sa imi vina ciclu acum o zi si nu a venit.
4 comentarii

Inaintea actului sexual, datorita excitarii barbatului, in varful penisului apare un lichid care are rol de lubrifiere. Lichidul acela contine insa spermatozoizi, ceea ce inseamna ca, daca acel lichid ajunge in vagin exista riscul unei sarcini, chiar daca este un risc mic, el exista. Aceasta inseamna ca o sarcina poate aparea chiar in lipsa ejacularii. Daca ciclul intarzie in continuare trebuie sa faceti un control ginecologic/teste de sarcina. Este important sa invatati si sa utilizati masuri anticonceptionale (prezervativ)
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog

Dar daca nu am fost dezvirginata, adica nu mi-a spart himerul..tot pot sa raman insarcinata?

Da, caci himenul are orificii prin care lichidul poate ajunge in vagin

am 16 ani si sunt virgina.imi intirzie ciclul cu 5 zile deja si a 5 zi deja am eliminari de genu ca in timpul ovulatiei.am masturbat cu prietenul meu in aceasta luna insa ce ma deranjeaza ca dupa ce a ejacuat in afara(nu a fost peting, masturbare doar) am pus prezervativul insa nu corect si cind l-am intors sa putut pe virf sa fi ramas ceva sperma dar tin minte bine ca in momentul cind l-am intors l-am sters cu mina bine si totusi sunt stresata din cauza intirzierii.Sunt extrem de stresanta(foarte, nu imi gasesc locul)am slabit luna aceasta cu 6 kg si in plus ora s-a scrimbat +1.Sper ca acestea sa fiu cauzele intirzierii si nici decum o sarcina nedorita.Am facut un test la a 3 zi de intirziere si era negativ

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24postinor 2?
- 2nush ce se intampla cu mine
- 6frica de a fi insarcinata...
- 12pot fi gravida?
- 3sunt insarcinata?
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 11Posibila sarcina? Ajutor, va rog!
- 3am ramas insarcinata?
- 11sarcina sau nu?
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 8sex neprotejat si diverse stari
- 2pot ramane insarcinata?
- 5Se poate sa fiu insarcinata??
- 3Insarcinata fiind virgina
- 2Menstruatie pe timpul sarcinii
- 6Sunt însărcinată?
- 0Luarea ultimei pilule din blister cu câteva ore întârziere - Karissa
- 0Oare e sarcina ???
- 2Posibil sa fiu însărcinată.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: