dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
buna ziua am fost la dentist in spania si mi-a au zis k am infectie si mi au scos maseaua.nu au tratat mai intai infectia si dupa aceea mi au scoso.nu asa era normal?am facut febra si in continuare ma doare ce pot face sau lua?va multumesc
5 comentarii
ar fi indicat sa luati antibiotic, mai ales ca aveti dureri si ati facut febra.
Buna seara, si eu sambata am simtit din senin niste intepaturi foarte urate si puternice in interiorul unei masele.
Am fost la dentist era foarte cariata dar mi a scoso.
Dupa extractie nu am avut dureri o zi dar a 2 zi au inceput sa fie aceleasi dureri, transpir Si ma simt ametita. Ce imi recomandati ?
Am fost la dentist era foarte cariata dar mi a scoso.
Dupa extractie nu am avut dureri o zi dar a 2 zi au inceput sa fie aceleasi dureri, transpir Si ma simt ametita. Ce imi recomandati ?
@Maria982
Este posibil să aveți o infecție după extracție, ceea ce poate fi cauza durerilor și simptomelor pe care le experimentați. Este important să consultați din nou dentistul pentru a evalua situația și a vă prescrie un tratament adecvat.
Înainte de a merge la dentist, puteți încerca să reduceți durerea prin administrarea unui analgezic de vânzare liberă, cum ar fi ibuprofenul sau paracetamolul, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. De asemenea, puteți aplica o compresă rece pe zona afectată pentru a reduce inflamația și durerea.
Este important să urmați sfaturile medicului dentist și să luați orice medicamente prescrise conform instrucțiunilor. Dacă simptomele persistă sau se agravează, trebuie să contactați imediat medicul dentist sau să mergeți la departamentul de urgență al unui spital.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
Este posibil să aveți o infecție după extracție, ceea ce poate fi cauza durerilor și simptomelor pe care le experimentați. Este important să consultați din nou dentistul pentru a evalua situația și a vă prescrie un tratament adecvat.
Înainte de a merge la dentist, puteți încerca să reduceți durerea prin administrarea unui analgezic de vânzare liberă, cum ar fi ibuprofenul sau paracetamolul, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. De asemenea, puteți aplica o compresă rece pe zona afectată pentru a reduce inflamația și durerea.
Este important să urmați sfaturile medicului dentist și să luați orice medicamente prescrise conform instrucțiunilor. Dacă simptomele persistă sau se agravează, trebuie să contactați imediat medicul dentist sau să mergeți la departamentul de urgență al unui spital.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?
- 22Desi e sub tratament face febra..
- 3extractie masea
- 1Durere de cap, presiune in urechi si zgomot
- 0dureri de cap. ajutor!!!
- 3dureri abdominale in partea dreapta, febra 37, 8 si stari de voma
- 1dureri de cap dese
- 2Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma
- 6Durerea de cap
- 1durere de cap
- 3e greu de extras maseaua de minte?
- 2Mama mea are nevoie de ajutor...va rog ajutati-ma cu un raspuns!!!
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 4Care sunt urmarile unei extractii?
- 0temperatura dupa pneumotorax
- 3umflatura
- 5febra dupa tratament cu antibiotic
- 0dureri de cap si un fel de vajait
- 1Durere cap
- 3Extractie molar minte sau nu
Mai multe informații despre: Durerea de cap Extractia dentara Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: