dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
buna ziua am fost la dentist in spania si mi-a au zis k am infectie si mi au scos maseaua.nu au tratat mai intai infectia si dupa aceea mi au scoso.nu asa era normal?am facut febra si in continuare ma doare ce pot face sau lua?va multumesc
5 comentarii
ar fi indicat sa luati antibiotic, mai ales ca aveti dureri si ati facut febra.
Buna seara, si eu sambata am simtit din senin niste intepaturi foarte urate si puternice in interiorul unei masele.
Am fost la dentist era foarte cariata dar mi a scoso.
Dupa extractie nu am avut dureri o zi dar a 2 zi au inceput sa fie aceleasi dureri, transpir Si ma simt ametita. Ce imi recomandati ?
Am fost la dentist era foarte cariata dar mi a scoso.
Dupa extractie nu am avut dureri o zi dar a 2 zi au inceput sa fie aceleasi dureri, transpir Si ma simt ametita. Ce imi recomandati ?
@Maria982
Este posibil să aveți o infecție după extracție, ceea ce poate fi cauza durerilor și simptomelor pe care le experimentați. Este important să consultați din nou dentistul pentru a evalua situația și a vă prescrie un tratament adecvat.
Înainte de a merge la dentist, puteți încerca să reduceți durerea prin administrarea unui analgezic de vânzare liberă, cum ar fi ibuprofenul sau paracetamolul, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. De asemenea, puteți aplica o compresă rece pe zona afectată pentru a reduce inflamația și durerea.
Este important să urmați sfaturile medicului dentist și să luați orice medicamente prescrise conform instrucțiunilor. Dacă simptomele persistă sau se agravează, trebuie să contactați imediat medicul dentist sau să mergeți la departamentul de urgență al unui spital.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
Este posibil să aveți o infecție după extracție, ceea ce poate fi cauza durerilor și simptomelor pe care le experimentați. Este important să consultați din nou dentistul pentru a evalua situația și a vă prescrie un tratament adecvat.
Înainte de a merge la dentist, puteți încerca să reduceți durerea prin administrarea unui analgezic de vânzare liberă, cum ar fi ibuprofenul sau paracetamolul, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. De asemenea, puteți aplica o compresă rece pe zona afectată pentru a reduce inflamația și durerea.
Este important să urmați sfaturile medicului dentist și să luați orice medicamente prescrise conform instrucțiunilor. Dacă simptomele persistă sau se agravează, trebuie să contactați imediat medicul dentist sau să mergeți la departamentul de urgență al unui spital.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 3dureri de cap, infucienta respiratorie, atac de panica
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 3dureri dese de cap
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 3dureri de cap+milgamma N
- 3Tahicardie, febra si agitatie
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 2extractie masea de lapte la 3 ani jumate
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 0dureri ca un fel de presiune
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 11senzatia de picare din picioare
- 3extractie masea granulom
- 2anxietate si dureri de cap
- 9Va roog sunt o mamica disperata
- 0dureri si presiune in cap, stare proasta fizica si mentala
- 2febra, urinare frecventa + usturimi la urinare
- 0Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
- 0Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Extractia dentara Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: