Scurgere maronie
Bună. Am 17 ani am început viața sexuală de puțin timp, cu trei săptămâni in urma am avut un contact sexual neprotejat in “ziua sigura” cu iubitul meu ( nu a ejaculat in mine ) si acum de când a fost ziua ovulației (de 4 zile încontinuu ) am scurgeri maronii (cate puțin, si nu miroase urat si nu am mâncărimi ) am citit pe internet ca ar putea fi sarcina dar țin sa va asigur ca nu am semne de sarcina (voma, sâni sensibil si umflarea acestora ) menstruația trebuie sa apăra pe data de 5 ianuarie dar as vrea sa aflu din timp de ce am aceste scurgeri.
Țin sa menționez încă ceva care ma deranjează : in prima zi când am început viața sexuală a curs puțin sânge iar când a fost a doua oară ma durut foarte tare și a curs foarte foarte mult sânge timp de mai mult timp in acea zi. Avem relație sexuală odată in săptămâna deja de 5 ori am făcut-o dar încă ma doare
Țin sa menționez încă ceva care ma deranjează : in prima zi când am început viața sexuală a curs puțin sânge iar când a fost a doua oară ma durut foarte tare și a curs foarte foarte mult sânge timp de mai mult timp in acea zi. Avem relație sexuală odată in săptămâna deja de 5 ori am făcut-o dar încă ma doare
1 comentarii
Buna ziua,
fara analize si investigatii este dificil de confirmat ca sunteti insarcinata sau nu. Va recomandam sa faceti un test de sarcina pentru a avea certitudinea ca este sau nu o sarcina, nu in toate cazurile in care exista o sarcina se intalnesc simptomele descrise de dvs: dureri/tensiune in sani, stari de voma etc. In cazul in care nu doriti o sarcina va recomandam sa folositi mijloace contraceptive
O zi buna,
Clinica Marie Stopes International Romania
fara analize si investigatii este dificil de confirmat ca sunteti insarcinata sau nu. Va recomandam sa faceti un test de sarcina pentru a avea certitudinea ca este sau nu o sarcina, nu in toate cazurile in care exista o sarcina se intalnesc simptomele descrise de dvs: dureri/tensiune in sani, stari de voma etc. In cazul in care nu doriti o sarcina va recomandam sa folositi mijloace contraceptive
O zi buna,
Clinica Marie Stopes International Romania
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scurgere maronie
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 3oare pot ramane insarcinata? mi-e frica sa fac testul!
- 4secretie de culoare maro, de cateva zile
- 4Scurgeri maronii
- 2scurgeri maronii, sangerari
- 5infectii vaginale?!
- 1Dupa Dezvirginare
- 3Am ceva boala sau este ceva normal?
- 0Pete maronii
- 3Secretii maronii intre menstruatie.
- 5Dupa primul act sexual.
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 1Ma simt rău după primul contact sexual
- 1Sex dupa terminarea menstruației
- 2Mi-am inceput viata sexuala.
- 2Scurgere maronie in timpul sarcinii
- 1Am dureri mari dupa primul act sexual!
- 0Secretii maronii
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii dezvirginarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: