Scurgere maronie
Bună. Am 17 ani am început viața sexuală de puțin timp, cu trei săptămâni in urma am avut un contact sexual neprotejat in “ziua sigura” cu iubitul meu ( nu a ejaculat in mine ) si acum de când a fost ziua ovulației (de 4 zile încontinuu ) am scurgeri maronii (cate puțin, si nu miroase urat si nu am mâncărimi ) am citit pe internet ca ar putea fi sarcina dar țin sa va asigur ca nu am semne de sarcina (voma, sâni sensibil si umflarea acestora ) menstruația trebuie sa apăra pe data de 5 ianuarie dar as vrea sa aflu din timp de ce am aceste scurgeri.
Țin sa menționez încă ceva care ma deranjează : in prima zi când am început viața sexuală a curs puțin sânge iar când a fost a doua oară ma durut foarte tare și a curs foarte foarte mult sânge timp de mai mult timp in acea zi. Avem relație sexuală odată in săptămâna deja de 5 ori am făcut-o dar încă ma doare
Țin sa menționez încă ceva care ma deranjează : in prima zi când am început viața sexuală a curs puțin sânge iar când a fost a doua oară ma durut foarte tare și a curs foarte foarte mult sânge timp de mai mult timp in acea zi. Avem relație sexuală odată in săptămâna deja de 5 ori am făcut-o dar încă ma doare
1 comentarii
Buna ziua,
fara analize si investigatii este dificil de confirmat ca sunteti insarcinata sau nu. Va recomandam sa faceti un test de sarcina pentru a avea certitudinea ca este sau nu o sarcina, nu in toate cazurile in care exista o sarcina se intalnesc simptomele descrise de dvs: dureri/tensiune in sani, stari de voma etc. In cazul in care nu doriti o sarcina va recomandam sa folositi mijloace contraceptive
O zi buna,
Clinica Marie Stopes International Romania
fara analize si investigatii este dificil de confirmat ca sunteti insarcinata sau nu. Va recomandam sa faceti un test de sarcina pentru a avea certitudinea ca este sau nu o sarcina, nu in toate cazurile in care exista o sarcina se intalnesc simptomele descrise de dvs: dureri/tensiune in sani, stari de voma etc. In cazul in care nu doriti o sarcina va recomandam sa folositi mijloace contraceptive
O zi buna,
Clinica Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 4Pot folosi ob?
- 5Scurgeri maroni!
- 1Ajutor! sangerari maronii mai devreme cu o saptamana decat trebuia sa-mi vina ciclul
- 2E normal?
- 1Sex dupa terminarea menstruației
- 10Inceperea vietii sexuale.
- 3Ajutati-ma..mai sunt virgina?
- 1Vreau să aflu daca mai sunt sau nu vergina
- 1Virginitate
- 6Deflorare
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 1Nu intra penisul in vagin
- 4Dezvirginare si sarcina
- 0Anticonceptionale - scurgeri ușor lipicioase de culoare maro închis spre negru
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 4Dezvirginare imposibil de realizat
- 0Oare sunt însărcinată ?
- 0Scurgeri de la anticonceptionale
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii dezvirginarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: