Scurgeri maroni!

Buna ziua!Am o intrebare:luna aceasta dupa incheierea menstruatiei, care de 4 luni e scazuta cantitativ, dar si ca durata, au aparut niste scurgeri maroni!Ar trebui sa ma ingrijorez sau e ceva normal?
5 comentarii

Nu, nu iau anticonceptionale, dar cum am spus si in intrebarea anterioara de cateva luni menstruatia mea dureaza maxim 3 zile!Am primit recomandarea unui medic ginecolog sa iau anticonceptionale Karissa, dar avand doar 16 ani am avut o oarecare "teama" dupa ce am citit efectele adverse.

Normala e intre 3 si 5-6 zile. Nu aici e problema.
Cat timp dureaza scurgerile maronii de dupa care pot fi si ele parte din menstruatie ?
Cat timp dureaza scurgerile maronii de dupa care pot fi si ele parte din menstruatie ?

Puteti da cautare pe Google scurgeri maronii. Pare ca sunt multe cauze. Macar o data pe an sa mergeti la controlul anual la ginecolog, sa faceti test secretie, test Papanicolau, ecografie.
http://www.divahair.ro/sanatate/obstetrica-ginecologie/scurgerile_maronii:_ce_cauze_pot_avea
http://www.divahair.ro/sanatate/obstetrica-ginecologie/scurgerile_maronii:_ce_cauze_pot_avea

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scurgere maronie
- 2durere abdominala si scurgere maronie
- 15secretie urat mirositoare
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 3Scurgeri maronii, uneori cu cheaguri
- 4scurgere roz maronie cu o sapt inainte de ciclu, ciclul nu mi-a mai venit...
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 0Menstruatie scurta, urmata de scurgeri maronii-negre
- 6scurgeri maronii dupa antrenament
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 0Secretie maronie, nu e ciclu..
- 0scurgeri maronii
- 0Scurgeri maronii
- 1Sunt gravida?
- 2Scurgeri maronii de la anticonceptionale?
- 0Scurgeri maronii
- 0Sangerare maronie
- 3Scurgeri vaginale maronii
- 0Sânge de culoare închisă și dureri in zona coastelor.
- 0Scurgere maronie
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: