Scurgeri maroni!
Buna ziua!Am o intrebare:luna aceasta dupa incheierea menstruatiei, care de 4 luni e scazuta cantitativ, dar si ca durata, au aparut niste scurgeri maroni!Ar trebui sa ma ingrijorez sau e ceva normal?
5 comentarii
Nu, nu iau anticonceptionale, dar cum am spus si in intrebarea anterioara de cateva luni menstruatia mea dureaza maxim 3 zile!Am primit recomandarea unui medic ginecolog sa iau anticonceptionale Karissa, dar avand doar 16 ani am avut o oarecare "teama" dupa ce am citit efectele adverse.
Normala e intre 3 si 5-6 zile. Nu aici e problema.
Cat timp dureaza scurgerile maronii de dupa care pot fi si ele parte din menstruatie ?
Cat timp dureaza scurgerile maronii de dupa care pot fi si ele parte din menstruatie ?
Puteti da cautare pe Google scurgeri maronii. Pare ca sunt multe cauze. Macar o data pe an sa mergeti la controlul anual la ginecolog, sa faceti test secretie, test Papanicolau, ecografie.
http://www.divahair.ro/sanatate/obstetrica-ginecologie/scurgerile_maronii:_ce_cauze_pot_avea
http://www.divahair.ro/sanatate/obstetrica-ginecologie/scurgerile_maronii:_ce_cauze_pot_avea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10scurgerile vaginale
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 3scurgere maronie spre rozalie
- 2scurgeri maronii, sangerari
- 5infectii vaginale?!
- 5scurgeri maronii dupa un contact...
- 12Intarziere sau sarcina?
- 0Dupa menstruatie
- 4SCURGERE maronie dupa menstruatie!
- 4la 2 zile de cand mi.a trecut menstruatia, mi-au aparut scurgeri micute maro
- 0Scurgerii maronii
- 1Dupa Menstruatie
- 3Scurgeri maronii
- 0Scurgere maronie in locul menstruatiei