Scurgeri maroni!

Buna ziua!Am o intrebare:luna aceasta dupa incheierea menstruatiei, care de 4 luni e scazuta cantitativ, dar si ca durata, au aparut niste scurgeri maroni!Ar trebui sa ma ingrijorez sau e ceva normal?
5 comentarii

Nu, nu iau anticonceptionale, dar cum am spus si in intrebarea anterioara de cateva luni menstruatia mea dureaza maxim 3 zile!Am primit recomandarea unui medic ginecolog sa iau anticonceptionale Karissa, dar avand doar 16 ani am avut o oarecare "teama" dupa ce am citit efectele adverse.

Normala e intre 3 si 5-6 zile. Nu aici e problema.
Cat timp dureaza scurgerile maronii de dupa care pot fi si ele parte din menstruatie ?
Cat timp dureaza scurgerile maronii de dupa care pot fi si ele parte din menstruatie ?

Puteti da cautare pe Google scurgeri maronii. Pare ca sunt multe cauze. Macar o data pe an sa mergeti la controlul anual la ginecolog, sa faceti test secretie, test Papanicolau, ecografie.
http://www.divahair.ro/sanatate/obstetrica-ginecologie/scurgerile_maronii:_ce_cauze_pot_avea
http://www.divahair.ro/sanatate/obstetrica-ginecologie/scurgerile_maronii:_ce_cauze_pot_avea

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 15secretie urat mirositoare
- 4secretie de culoare maro, de cateva zile
- 4am scurgeri maroni de mai bine de 3 saptamani si ciclul nu imi vine!!!
- 4scurgere roz maronie cu o sapt inainte de ciclu, ciclul nu mi-a mai venit...
- 12Intarziere sau sarcina?
- 2Scurgerea maro se poate numi menstruatie?
- 1scurgere maronie
- 10Ce sa fie?
- 0Scurgeri maronii
- 2Posibila sarcina?
- 0Lipsa menstruatiei /scurgeri maronii/test de sarcina negativ
- 3Scurgeri vaginale maronii
- 16Scurgere maronie la 4 luni dupa histerectomie.
- 0Sarcina sau dereglare
- 0Scurgere / sângerare maronie
- 0Bună ziua! Am nevoie de un raspuns.
- 2Ajutați ma - 3 zile de scurgeri maronii. Este posibil sa fiu însărcinată?
- 0Secretii maronii
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: