Ajutor! sangerari maronii mai devreme cu o saptamana decat trebuia sa-mi vina ciclul
Buna ziua.
Am o problema, si mi-e foarte teama.In data de 18 aprilie a avut loc un accident(s-a rupt prezervativul) si la 20 de minute dupa aceasta am luat Escapelle.Partenerul nu a ejaculat.Am facut un test de sarcina dupa 5 zile, si rezultatul a fost negativ.
In data de 4 mai am inceput sa am niste sangerari maronii(abundenta mica) care continua si astazi(mentionez ca aceasta a venit mai devreme cu o saptamana decat trebuia sa-mi vina ciclul).
Sunt insarcinata?M-am imbolnavit?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Am o problema, si mi-e foarte teama.In data de 18 aprilie a avut loc un accident(s-a rupt prezervativul) si la 20 de minute dupa aceasta am luat Escapelle.Partenerul nu a ejaculat.Am facut un test de sarcina dupa 5 zile, si rezultatul a fost negativ.
In data de 4 mai am inceput sa am niste sangerari maronii(abundenta mica) care continua si astazi(mentionez ca aceasta a venit mai devreme cu o saptamana decat trebuia sa-mi vina ciclul).
Sunt insarcinata?M-am imbolnavit?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
1 comentarii
Buna ziua,
in cazul in care Escapelle a fost administrat corespunzator nu ar trebui sa existe posibilitatea unei sarcini, pentru siguranta insa va recomandam testul de sarcina in perioada in care ar trebui sa aveti menstruatia, adica in jurul datei de 25 mai in consitiile in care mestruatia apare la 28 de zile si este regulata. Sarcina poate exista si fara ejaculare daca a avut loc penetrare deoarece in lichidul seminal exista spermatozoizi, va recomandam sa folositi mijloace de protectie contraceptive daca nu va stiti cu exactitate perioada ovulatorie
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
in cazul in care Escapelle a fost administrat corespunzator nu ar trebui sa existe posibilitatea unei sarcini, pentru siguranta insa va recomandam testul de sarcina in perioada in care ar trebui sa aveti menstruatia, adica in jurul datei de 25 mai in consitiile in care mestruatia apare la 28 de zile si este regulata. Sarcina poate exista si fara ejaculare daca a avut loc penetrare deoarece in lichidul seminal exista spermatozoizi, va recomandam sa folositi mijloace de protectie contraceptive daca nu va stiti cu exactitate perioada ovulatorie
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Scurgere maronie si mancarime vaginala
- 2scurgere maronie
- 6karissa si mici scurgeri maronii
- 4scurgere maronie de aprox. 2 zile
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 8Scurgeri maronii, secretie mai abundenta si miros ciudat = hpv?
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 4scurgere roz maronie cu o sapt inainte de ciclu, ciclul nu mi-a mai venit...
- 12Intarziere sau sarcina?
- 10Ce sa fie?
- 0microginon
- 0scurgere maronie intermenstruala
- 2Scurgeri maronii peste anticoncepționale
- 1Menstruație maronie
- 3Scurgeri vaginale maronii
- 0Scurgerii maronii inainte de menstruație
- 0Scurgeri maronii
- 0Scurgeri de la anticonceptionale
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: