Ajutor! sangerari maronii mai devreme cu o saptamana decat trebuia sa-mi vina ciclul
Buna ziua.
Am o problema, si mi-e foarte teama.In data de 18 aprilie a avut loc un accident(s-a rupt prezervativul) si la 20 de minute dupa aceasta am luat Escapelle.Partenerul nu a ejaculat.Am facut un test de sarcina dupa 5 zile, si rezultatul a fost negativ.
In data de 4 mai am inceput sa am niste sangerari maronii(abundenta mica) care continua si astazi(mentionez ca aceasta a venit mai devreme cu o saptamana decat trebuia sa-mi vina ciclul).
Sunt insarcinata?M-am imbolnavit?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Am o problema, si mi-e foarte teama.In data de 18 aprilie a avut loc un accident(s-a rupt prezervativul) si la 20 de minute dupa aceasta am luat Escapelle.Partenerul nu a ejaculat.Am facut un test de sarcina dupa 5 zile, si rezultatul a fost negativ.
In data de 4 mai am inceput sa am niste sangerari maronii(abundenta mica) care continua si astazi(mentionez ca aceasta a venit mai devreme cu o saptamana decat trebuia sa-mi vina ciclul).
Sunt insarcinata?M-am imbolnavit?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
1 comentarii
Buna ziua,
in cazul in care Escapelle a fost administrat corespunzator nu ar trebui sa existe posibilitatea unei sarcini, pentru siguranta insa va recomandam testul de sarcina in perioada in care ar trebui sa aveti menstruatia, adica in jurul datei de 25 mai in consitiile in care mestruatia apare la 28 de zile si este regulata. Sarcina poate exista si fara ejaculare daca a avut loc penetrare deoarece in lichidul seminal exista spermatozoizi, va recomandam sa folositi mijloace de protectie contraceptive daca nu va stiti cu exactitate perioada ovulatorie
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
in cazul in care Escapelle a fost administrat corespunzator nu ar trebui sa existe posibilitatea unei sarcini, pentru siguranta insa va recomandam testul de sarcina in perioada in care ar trebui sa aveti menstruatia, adica in jurul datei de 25 mai in consitiile in care mestruatia apare la 28 de zile si este regulata. Sarcina poate exista si fara ejaculare daca a avut loc penetrare deoarece in lichidul seminal exista spermatozoizi, va recomandam sa folositi mijloace de protectie contraceptive daca nu va stiti cu exactitate perioada ovulatorie
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6karissa si mici scurgeri maronii
- 4scurgere maronie de aprox. 2 zile
- 2dupa avort am o scurgere maronie insotita de o durere de burta in partea de jos
- 1scurgeri maronii inchis
- 3scurgeri maronii
- 1scurgere maronie si menstruatie doar o zi...raspuns va rog
- 6scurgeri maronii dupa antrenament
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 1scurgere maronie
- 2Scurgere maro la adolescenta
- 0Scurgeri maronii și absență menstruație
- 0Menstruație intarziată, secreție maronie
- 2Scurgeri maronii de la anticonceptionale?
- 0Sângerarea maronie
- 0Scurgeri maronii
- 1Secreții maronii
- 16Scurgere maronie la 4 luni dupa histerectomie.
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 0Scurgeri maronii
- 1Scurgere maronie
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: