Vreau să aflu daca mai sunt sau nu vergina

Prietenul meu și-a introdus un deget in vaginul meu și când la băgat și pe al doilea ma durut și l-am oprit și l-am scos (mentionez că sunt vergină nu am făcut sex niciodată), și apoi ne-am oprit. Mai sunt vergină? Nu mia curs sange dar am simțit că ceva lipsește de acolo.
M-am despărțit de el și acum sunt cu un băiat pe cate-l iubesc, el mi-a spus că prietenii lui m-au văzut (când eu eram pe atunci ntr-o relație cu baiatul care și-a introdus degetul la mine in vagin) și ieșeam amândoi din bloc și crede că sa am făcut-o cu el și că nu mai sunt vergină.
Pot sa dovedesc că mai sunt vergină chiar daca mai am sau nu himenul intact? El crede că am luat-o pe alte "căi" nu știu ce să fac, dar nu vreau să mă culc cu el ca să-i demonstrez asta și chiar daca se uită și himenul e rupt el va crede că am făcut-o.(cu el nu am avut atingeri intime pana acum). Ajutati-ma vă rog!!
Dar măcar mai sunt vergină? Chiar dacă mai am himenul rupt ????
M-am despărțit de el și acum sunt cu un băiat pe cate-l iubesc, el mi-a spus că prietenii lui m-au văzut (când eu eram pe atunci ntr-o relație cu baiatul care și-a introdus degetul la mine in vagin) și ieșeam amândoi din bloc și crede că sa am făcut-o cu el și că nu mai sunt vergină.
Pot sa dovedesc că mai sunt vergină chiar daca mai am sau nu himenul intact? El crede că am luat-o pe alte "căi" nu știu ce să fac, dar nu vreau să mă culc cu el ca să-i demonstrez asta și chiar daca se uită și himenul e rupt el va crede că am făcut-o.(cu el nu am avut atingeri intime pana acum). Ajutati-ma vă rog!!
Dar măcar mai sunt vergină? Chiar dacă mai am himenul rupt ????
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ovule si virgina
- 3cum fac sa ma dezvirginez in afara de o fata cu care sa fac sex as putea printr-o operatie?
- 1virgina sau nu ????
- 1virginitatea
- 0Ecografia si virginitatea
- 0virgin la 22 de ani
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata ?
- 5sarcina fara dezvirginare ?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 5dezvirginare cu degetul? sarcina
- 1Loialitate
- 1Dureri in vagin in timpul penetrarii
- 1Ma simt rău după primul contact sexual
- 0Pot ramane insarcinata?
- 3Normal sau nu sa nu imi curga sange la peimul contaxt sexual
- 9Virgină sau nu?!
- 3Virgina sau nu?
- 0Sa iau pastila de a doua zi
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
Mai multe informații despre: virginitatea dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: