cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?
In primul rand tin sa precizez ca nu iau anticonceptionale, am un ciclu regulat (26 de zile) si imi doresc foarte mult un copil.In data de 31 ianuarie, cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii, fara nici un miros ciudat, fara mancarimi sau dureri.Aceste scurgeri au durat aprox 3 zile, cat imi dura normal menstruatia.Asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodata.Mi-am luat un test de sarcina, dar din pacate mi-a iesit negativ.Astazi am fost sa-mi fac analizele de sange pt ca am auzit ca sunt mult mai precise decat testele din farmacii, dar rezultatele le voi primi abia in 3 zile si chiar nu mai am rabdare sa stiu ce se intampla cu mine.Poate ma ajutati voi mai repede si imi dati niste raspunsuri si sfaturi!Dar va rog, daca se poate cat de repede, chiar nu stiu ce se intampla cu mine, nu am avut niciodata probleme de genul asta si nici nu am fost niciodata insarcinata.Va multumesc anticipat si astept raspunsul
5 comentarii
alice nu sunt medic, dar iti pot spune ca o prima idee ca este posibil sa fi racit la ovare si dea ceea menstruatia ta sa fie doar niste secretie ( fluida) maronie... pe de alta parte este posibil sa fi si insarcinata... ca acel lichid sa fie o menstruatie usoara in timpul unei sarcini... asteapta si tu analizele si sfatul unui medic :P
m'as bucura sa ai un copilas :)...
sa auzim de bine
m'as bucura sa ai un copilas :)...
sa auzim de bine
multumesc pt raspuns.cu siguranta va voi spune rezultatul, sper sa fie ce imi doresc
in sfarsit am primit rezultatul, era exact ce imi doream, o sa am un bebe, si o sa se nasca aproape de ziua mea.Sunt foarte bucuroasa :D
in sfarsit am primit rezultatul, era exact ce imi doream, o sa am un bebe, si o sa se nasca aproape de ziua mea.Sunt foarte bucuroasa :D
weeeee... vai cat ma bucur ! sa fi sanatoasa..fericita..si bebele la fel si te asteptam cu vesti bune :X
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3bebele nu vrea sa vina, ajutor!!!!
- 7rinichi ectopic - pot avea probleme la sarcina?
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 4si eu vreau un bebe:)
- 4marvelon 21 si scurgerea maronie.. ce poate fi?
- 8Mi-e teama ca nu pot avea copii :((
- 4vrem un copil
- 1scurgere maronie si menstruatie doar o zi...raspuns va rog
- 3vrau sa raman insarcina.. incerc de 2 luni si nimic
- 10imi doresc mult un copil
- 3Acidul folic poate intarzia ciclul menstrual ?
- 3scurgeri maronii inainte de menstruatie
- 2as dori un baietel!
- 1rh negativ si sarcina
- 2melleva 35 timp de 6 luni si acum vreau un bebe
- 0secretie maronie..
- 3sarcina si problemele ei
- 0scurgere maronie de aprox 4 luni
- 0Scurgeri maronii
- 5Secreție maronie subțire cu 3 zile înaintea venirii cm
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: