Menstruatia nu mi-a venit
buna ziua, am o problema si am nevoie de ajutor..
luna trecuta nu mi-a venit menstruatia si nici pana azi, ultima menstuatie am avut o de pe 24 NOV. O alta problema e pe 17 dec, pana pe 30 am avut mici scurgeri maronii (inchis, mazga), asta a inceput dintr o seara in care am facut niste excercitii pentru abdomen, dar apoi au revenit la normal. Am fost destul de stresata din cauza asta de pe 5 nov, deoarece am facut petting, , prin haineee, aveam hainele pe noi, el a ejaculat si s au udat si pantalonii mei si m-am speriat, dar am zis ca nu are cum sa fie ceva grav si m-am linistit, dar apoi au venit acele scurgeri si apoi nu mi mai vine menstrutia, chiar daca nu este regulat, trebuie sa-mi vina in fiecare luna, mentionez ca sunt virgina
in ziua de 5 dupa ce am vazut aia m-am dus la baie, m-am sters putin, doar asa, iar apoi am infasurat lenjeria intru un servetel. si in afara de astea am avut si o problema la urinat, si ma ustura. stiu ca nu are cum sa fie o sarcina, dar nici nu stiu ce poate sa fie, de ce nu mi vine?
luna trecuta nu mi-a venit menstruatia si nici pana azi, ultima menstuatie am avut o de pe 24 NOV. O alta problema e pe 17 dec, pana pe 30 am avut mici scurgeri maronii (inchis, mazga), asta a inceput dintr o seara in care am facut niste excercitii pentru abdomen, dar apoi au revenit la normal. Am fost destul de stresata din cauza asta de pe 5 nov, deoarece am facut petting, , prin haineee, aveam hainele pe noi, el a ejaculat si s au udat si pantalonii mei si m-am speriat, dar am zis ca nu are cum sa fie ceva grav si m-am linistit, dar apoi au venit acele scurgeri si apoi nu mi mai vine menstrutia, chiar daca nu este regulat, trebuie sa-mi vina in fiecare luna, mentionez ca sunt virgina
in ziua de 5 dupa ce am vazut aia m-am dus la baie, m-am sters putin, doar asa, iar apoi am infasurat lenjeria intru un servetel. si in afara de astea am avut si o problema la urinat, si ma ustura. stiu ca nu are cum sa fie o sarcina, dar nici nu stiu ce poate sa fie, de ce nu mi vine?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6menstruatie maro, mai mult cheaguri dar tot maro...
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 4Nu mi-a venit menstruatia de 1 luna jumate...
- 18Am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar tot intarzie menstruatia
- 0Menstruatie întârziată!
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 3Intarzierea menstruatiei
- 0Iau yasmin si am avut contact sexual neprotejat ce e de facut ?
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 1Menstruație
- 1Întârziere cm 7 zile iar testul este negativ. Posibila o sarcina?
- 2Posibila sarcina ?
- 8Anticonceptionale
- 3Intarziere menstruatie
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 3Test fals negativ de la ovule?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual scurgerile vaginale maronii menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: