Menstruatia nu mi-a venit

buna ziua, am o problema si am nevoie de ajutor..
luna trecuta nu mi-a venit menstruatia si nici pana azi, ultima menstuatie am avut o de pe 24 NOV. O alta problema e pe 17 dec, pana pe 30 am avut mici scurgeri maronii (inchis, mazga), asta a inceput dintr o seara in care am facut niste excercitii pentru abdomen, dar apoi au revenit la normal. Am fost destul de stresata din cauza asta de pe 5 nov, deoarece am facut petting, , prin haineee, aveam hainele pe noi, el a ejaculat si s au udat si pantalonii mei si m-am speriat, dar am zis ca nu are cum sa fie ceva grav si m-am linistit, dar apoi au venit acele scurgeri si apoi nu mi mai vine menstrutia, chiar daca nu este regulat, trebuie sa-mi vina in fiecare luna, mentionez ca sunt virgina
in ziua de 5 dupa ce am vazut aia m-am dus la baie, m-am sters putin, doar asa, iar apoi am infasurat lenjeria intru un servetel. si in afara de astea am avut si o problema la urinat, si ma ustura. stiu ca nu are cum sa fie o sarcina, dar nici nu stiu ce poate sa fie, de ce nu mi vine?
luna trecuta nu mi-a venit menstruatia si nici pana azi, ultima menstuatie am avut o de pe 24 NOV. O alta problema e pe 17 dec, pana pe 30 am avut mici scurgeri maronii (inchis, mazga), asta a inceput dintr o seara in care am facut niste excercitii pentru abdomen, dar apoi au revenit la normal. Am fost destul de stresata din cauza asta de pe 5 nov, deoarece am facut petting, , prin haineee, aveam hainele pe noi, el a ejaculat si s au udat si pantalonii mei si m-am speriat, dar am zis ca nu are cum sa fie ceva grav si m-am linistit, dar apoi au venit acele scurgeri si apoi nu mi mai vine menstrutia, chiar daca nu este regulat, trebuie sa-mi vina in fiecare luna, mentionez ca sunt virgina
in ziua de 5 dupa ce am vazut aia m-am dus la baie, m-am sters putin, doar asa, iar apoi am infasurat lenjeria intru un servetel. si in afara de astea am avut si o problema la urinat, si ma ustura. stiu ca nu are cum sa fie o sarcina, dar nici nu stiu ce poate sa fie, de ce nu mi vine?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sarcina extrauterina
- 2intarziere menstruatie - provocare
- 6E posibil ca dupa renuntarea la anticonceptionale sa imi intarzie menstruatia?
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 3scurgeri maronii
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 12de ce intarzie mensruatia asa mult???
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 3intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog
- 9Menstruatia intarziata
- 1Scurgeri maronii timp de 2 saptamani.
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 9Exista riscul de sarcina?
- 1Posibila sarcină?
- 0Anticonceptionale - scurgeri ușor lipicioase de culoare maro închis spre negru
- 1Ciclu menstrual întârziat de 7 zile
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual scurgerile vaginale maronii menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: