Oare sunt însărcinată ?
Bună, am o întrebare.
De câteva luni îmi vine ciclul in data de 23 in fiecare luna, de obicei am dureri de sâni și sunt cam nervoasa înainte să mi vina ciclul. In schimb luna aceasta in data de 21 am avut parte de o scurgere maronie, eu am crezut că mi a venit ciclu și mi am pus un tampon intern când l am schimbat era foarte puțin lichid pe el și tot așa mai maroniu ieri la fel a curs foarte puțin iar azi deloc. Și nu înțeleg ce s a întâmplat, oare sunt însărcinată ? Menționez ca am avut un act sexual pe data de 20 luna aceasta dar a fost PROTEJAT. Oare sunt însărcinată ?daca nu sunt însărcinată oare ce am ?
De câteva luni îmi vine ciclul in data de 23 in fiecare luna, de obicei am dureri de sâni și sunt cam nervoasa înainte să mi vina ciclul. In schimb luna aceasta in data de 21 am avut parte de o scurgere maronie, eu am crezut că mi a venit ciclu și mi am pus un tampon intern când l am schimbat era foarte puțin lichid pe el și tot așa mai maroniu ieri la fel a curs foarte puțin iar azi deloc. Și nu înțeleg ce s a întâmplat, oare sunt însărcinată ? Menționez ca am avut un act sexual pe data de 20 luna aceasta dar a fost PROTEJAT. Oare sunt însărcinată ?daca nu sunt însărcinată oare ce am ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5se poate sa fii ramas insarcinata?
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 7dilema: rezultat test de sarcina
- 1Este posibil sa fie gravida?
- 5Va rog frumos sa imi raspundeti! Exista vreo sansa sa ramana insarcinata?
- 72Pot ramane insarcinata daca sunt virgina?
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 4Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 3e posibil sa fiu gravida?
- 3dereglare hormola sau sarcina?
- 3oare sunt insarcinata?
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 5poti ramane insarcinata in timpul ce iei si anticonceptionale?
- 19însărcinată?
- 0Risc de sarcina ?
- 0Scurgere maronie
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? scurgerile vaginale maronii menstruatia maronie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: