Oare sunt însărcinată ?
Bună, am o întrebare.
De câteva luni îmi vine ciclul in data de 23 in fiecare luna, de obicei am dureri de sâni și sunt cam nervoasa înainte să mi vina ciclul. In schimb luna aceasta in data de 21 am avut parte de o scurgere maronie, eu am crezut că mi a venit ciclu și mi am pus un tampon intern când l am schimbat era foarte puțin lichid pe el și tot așa mai maroniu ieri la fel a curs foarte puțin iar azi deloc. Și nu înțeleg ce s a întâmplat, oare sunt însărcinată ? Menționez ca am avut un act sexual pe data de 20 luna aceasta dar a fost PROTEJAT. Oare sunt însărcinată ?daca nu sunt însărcinată oare ce am ?
De câteva luni îmi vine ciclul in data de 23 in fiecare luna, de obicei am dureri de sâni și sunt cam nervoasa înainte să mi vina ciclul. In schimb luna aceasta in data de 21 am avut parte de o scurgere maronie, eu am crezut că mi a venit ciclu și mi am pus un tampon intern când l am schimbat era foarte puțin lichid pe el și tot așa mai maroniu ieri la fel a curs foarte puțin iar azi deloc. Și nu înțeleg ce s a întâmplat, oare sunt însărcinată ? Menționez ca am avut un act sexual pe data de 20 luna aceasta dar a fost PROTEJAT. Oare sunt însărcinată ?daca nu sunt însărcinată oare ce am ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12o intrebare: sunt insarcinata?
- 3menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?
- 2este sau nu insarcinata.
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 154simptomele prezentei unei sarcini
- 5logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
- 3insarcinata sau nu?
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 3am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?
- 4vreau un sfat, va rog.. sunt insarcinata?
- 14Sunt sau nu insarcinata?
- 13Dupa 13 ore am luat postinor. Sunt insarcinata? Va rog un raspuns!
- 9Am facut sex anal cu iubitul meu
- 2dereglare a menstruatiei sau o sarcina?
- 1Sunt gravida?
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 4Am nevoie de ajutor! Sunt insarcinata?
- 0Poate fi sarcina?
- 2Sex inainte de menstruație
- 2Prezervativ rupt
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? scurgerile vaginale maronii menstruatia maronie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: