scaune rare la bebelus
buna bebelul meu are doua luni si ceva timp are scaune rare ajutat de mine cu supozitor.alaptez la san si suplimentar ii dau lapte praf cam de maxim doua ori pe zi.doctorul mi-a spus sa ii dau ceai de musetel dar nici asa nu iese.este normal sa iasa asa rar?
nu l-am lasat niciodata mai mult de 3 zile ca imi era mila de el dar cand iese nu este foarte gros
la inceput facea mai mereu dar cam de la o luna a intervenit problema si doctorita spune ce nu este bine sa iasa asa rar dar mi-a recomandat" ceai" care nu il ajuta
ma puteti ajuta cu detalii?
nu l-am lasat niciodata mai mult de 3 zile ca imi era mila de el dar cand iese nu este foarte gros
la inceput facea mai mereu dar cam de la o luna a intervenit problema si doctorita spune ce nu este bine sa iasa asa rar dar mi-a recomandat" ceai" care nu il ajuta
ma puteti ajuta cu detalii?
4 comentarii
Pune miere de albine in ceai sau da-i apa fiarta si racita sa bea.O data cu diversificarea alimentatiei scaunul se va regla.
multumesc pt sfat sper sa dea rezultate ca am inteles ca nu este bine folosirea supozitoarelor mereu
si fetitei mele i s-a intamplat acelasi lucru; aveam 1 sau 2 scaune pe saptamana, dar era alaptata exclusiv la san; atata timp cat nu face gros si nu depune un efort mare sa faca, nu este constipata; evita cat poti de mult supozitoarele; cat despre miere este absolut interzisa pana la varsta de 3 ani; stai linistita ca o sa iasa si singura; fetita mea facea cam in a 4-a zi; si n-am avut probleme cu ea; tu trebuie sa ai rabdare; se va regla atunci cand vei incepe diversificarea; succes.
Buna, ma numesc daniela si am un baietel de 1 luna si am ceva probleme iese foarte rar si numai ajutat de mine cu supozitoare, asta seara a avut un scaun cu sange la inceput.ma puteti ajuta in vreun fel? va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3iese cu scaunul o dat la doua zile
- 21constipatia la bebe de 7 luni
- 5de cand ii dau supica a inceput sa faca scaune verzi
- 2constipatie-sugar 2luni
- 1constipatie la bebelus
- 5scaun bebelus de 2 luni
- 5Constipatie bebe de 3 saptamani
- 0Constipatia la un bebelus de 8 luni
- 3Constipatie
- 1Constipstie bebe 5 sapt
- 2Constipație cu scaun diareic la bebe