Ajutați ma!! bebelus 4 luni are scaun la 10 zile, nu este constipat
Bebeluș 4 luni alăptat exclusiv la San, s a născut cu 3710 kg iar acum cântărește 6800 kg, de la o luna iese greu cu scaunul, nu este tare, nu este constipat, este lichid însă a ieșit și la 10 zile, ulterior la recomandarea medicului i ma administrat debridat 10 zile, a început sa iasă afara la 4, 5 zile însă mult mai apos și ușor verzui, am făcut coprocitograma rezultatul fiind bun, după vaccinul de la 4 luni nu a mai ieșit cu scaunul iarăși 10 zile, am pus și supozitor cu glicerina și tot nu a ieșit afara, am mers la doi medici diferiți și spun ca nu au auzit asa ceva în toată cariera lor, ca bebelușul sa nu fie imbalonat și sa nu iasă cu scaunul de atâtea zile, sa nu fie nici constipat, va rog sa ma ajutați cu un sfat!! A mai trecut cineva prin asta, ce analize ar trebui sa i mai fac? Multumesc
3 comentarii
Masaj pe cadrul colic in sensul acelor de ceasornic, de câteva ori/zi, poziție ventrală și puteți începe diversificarea cu suc de citrice la a 2a masă din zi. Succes !
Mulțumesc mult domnule doctor, voiam sa știu și dacă e cazul sa fac și alte analize specifice problemei, sau mai sunt cazuri similare?
Întreb pentru ca am încercat și cu masaje, acum voi încerca și cu suc de citrice, copilul nu pare deranjat și nici abdomenul nu este umflat însă nu înțeleg de ce are scaun atât de rar, voi încerca și cu suc de citrice va mulțumesc mult pentru raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21constipatia la bebe de 7 luni
- 6Bebe constipat la 5 luni
- 1constipatie la bebelus
- 2bebe constipat
- 2Scaun bebe 3 luni - simptome giardia
- 2Bebe 3 luni nu are scaun
- 3Constipatie
- 2Scaun verde cu firicele negre bebelus 5 luni si 3sapt
- 0Bebe cu firicele maro inchis in scaun
- 5Constipatie
- 0Constipatie