sarcina, ciclu menstrual neregulat
pe 26 octb am avut un contact sexula neprotejat, la vreo 2 zile dupa am racit jos, ma duceam la toaleta foarte des, ciclu mi-a venit cu cateva zile intarziere, mentionez ca nu e regulat, am luni cand imi vine la 28 de zile si luni cand imi vine la 30-34, cum vrea el. Insa zilele astea am observat ca am usor crampe jos, asemanatoare cu cele menstruale, ma simt obosita desi dorm mai mult decat de obicei, credeti ca as putea fi insracinata, sa imi fi venit ciclul peste sarcina? va rog daca se poate sa imi dati si mie un raspuns
12 comentarii
am uitat sa mentionez ca nu si-a dat drumul in mine.va rog sa imi raspundeti
La cate zile de la contact ti-a venit ciclul si cate zile a tinut ?Pentru infectia urinara ai luat tratament?
la 20 de zile, si a tinut 6 zile, de obicei ma tine 5, am avut si dureri mai mairi decat de obicei. iar pt infectia urinara am luat ciprinol si un antibiotic
Buna ziua.Prietenei mele nu i-a venit ciclu de 4 zile, dar are dureri menstruale. e posibil sa fie insarcinata si sa aiba dureri mestruale?e normal sa mai ai dureri menstruale cand ramai insarcinata si ar trtebui sa-ti vina prima mestruatie??va rog ajutati-ma.va multumesc.
@ daria : Stai linistita caci nu esti insarcinata. Starea pe care o ai e din alte motive... e posibil sa fi racit putin.
@ Bogdan Laura : Maine dimineata prietena ta sa-si faca un test de sarcina. Intre menstre a facut sex neprotejat?
Daca la contactul sexual, el a ejaculat afara dar imediat dupa ce a scos o, e posibil sa fi ramas?e nevoie sa iau pastila de a 2 a zi?
@ Aerdna : nu e nevoie de pilula de a doua zi, dar cred ca deja ai luat-o. Daca a ejaculat imediat ce a iesit nu esti insarcinata, stai linistita.
buna ziua doamna doctor Balcan..am si eu o intrebare..din data de 20 iulie(data actului sexual) din cate imi amintesc calculand sunt 130 de zile 5 teste negative si 2 menstre aparute dupa o pauza de 2 luni(august, septembrie), deci menstra aparuata in data de 10 octombrie pana in 16 si in 8 noiembrie pana in 14 poate fi vorba de vreo sarcina?poate fi vorba de vreo sarcina?va multumesc
@ george : Nu, nici vorba de vreo sarcina, dar prietena ta trebuie sa mearga la ginecolog la un control caci are o disfunctie ovariana ce trebuie tratata.Numai bine!
Doamna doctor Balcan vreau sa ma lamuriti si pe mine cu o chestie.deci prietena mea avea un ciclu neregulat, iar in august si septembrie a avut o pauza in care nu a mai avunt menstruatie...in data de 4 octombrie i-a aparut menstruatia intain inchisa la culoare, apoi normala si a tinut pana in 10 octombrie..in data de 31 octombrie impreuna cu prietena mea neam "jucat putin"..nu a avut loc penetrarea, am folosit si prezervativ de orice eventualitate si unul a cazut si unul s-a rupt dar penetrarea nu a avut loc...ne-am speriat cand am vazut ca sa rupt si cel de-al doile prezervativ, binenteles in ambele cazuri a fugit la baie si sa spalat nu cumva sa fi ajuns lichid seminal..in data de 8 noiembrie a aparut dinou menstruatia a tinut din 8 pana in 14 si nu a avut dureri decat in prima zi de ciclu durerile dinainte lipsind...pana acum a fost totul ok..calculand 28 de zile din data de 14 ar fi trebuit sa ii apara menstra pe data de 12 decembrie dar ea a aparut astazi in data de 6 decembrie si la fel fara durerii inainte doar dupa ce a aparut iar asta ne-as speriat putin...ce sa inteleg ca tot am citit pe net despre menstra falsa si deja ca cam sperie poate fi vorba de sarcina totusi?va multumesc din tot sufletul si sper sa ne linistim dupa ne veti da un raspuns..va multumesc mult inca odata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot ramane insarcinata?
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 3pot fi gravida?
- 5Se poate sa ramai insarcinata daca esti virgina?
- 4oare sunt insarcinata?
- 7sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final.
- 5ramai gravida daca nu ai ciclu si alaptezi dupa sarcina?
- 8posibil o sarcina?
- 5Este posibil sa ramai insarcinata asa?
- 5Pot sa fiu însărcinată?
- 3sunt insarcinata? rog parerea unui medic
- 2Posibila sarcina?
- 1Ciclul menstrual
- 7ovulatie si lichid seminal
- 1Durere mare menstruatie
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
- 0Posibila sarcina cu teste negative si lipsa menstrei din 3 iunie
- 1Sarcina? Am avut un contact sexual protejat in prima zi de menstruație
- 0Sangerare vaginala și sarcina
Mai multe informații despre: Durerea menstruala Menstruatia peste sarcina sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: