anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
buna ziua...iau anticonceptionale belara...in ultima luna nu le'am luat la aceeasi ora...este a treia folie care o iau si in ultimele zile am greturi dimineata si mi;a aparut o scurgere maronie care dureaza de 3-4 zile si tot continua.nu stiu ce sa cred...am avut contact sexual cu ejaculare in interior...
poate fi sarcina?
poate fi sarcina?
3 comentarii
Buna 11alexa11,
Chiar daca eficienta anticonceptionalelor este ridicata, exista un risc mic de a ramane insarcinata chiar daca administrarea este corecta.
Chiar daca eficienta anticonceptionalelor este ridicata, exista un risc mic de a ramane insarcinata chiar daca administrarea este corecta.
am inteles...dar daca in pauza de o saptamana intre blisterele de anticonceptionale nu imi vine menstruatia ce sa fac?sa ma duc la medic urgent?
Absenta sangerarii in pauza dintre blistere nu este o urgenta medicala, daca se repeta la doua pauze consecutiv poti face un consult ginecologic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 3este posibil ca un anumit contraceptiv sa nu isi faca efectul la o persoana?
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 4iau anticonceptionale de 2 luni, dar am probleme cu gatul si amigdalele
- 3pilula anticonceptionala uitata... pot fi insarcinata sau nu?
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 6simptome premenstruale sau sarcina?
- 4credeti ca sunt insarcinata?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 16Raspuns de la un medic urgent va rog!
- 6am luat pastila cu 12 ore mai tarziu.. sunt insarcinata?
- 1Anticonceptionale luate invers
- 4Sarcina?
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
- 1Sunt insarcinata?
- 4Gravida sau nu ?
- 0Sarcina sau nu?
- 2Risc de sarcina?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata? scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: