insarcinata?

12-05-2012
Lynu17
Nu este medic/terapeut
Lynu17
Buna ziua!am nevoie de un raspuns...prietena mea a avut menstruatie de pe data de 25 aprile pana pe 1 mai.pe data de 6 mai am avut contact sexual neprotejat fara ejaculare nici in interior, nici in exterior(ne.am oprit dupa 1-2 min ca sa nu se intample vro cv).exista vro sansa sa se intample vro ceva neasteptat?cate zile dupa menstrautie nu poate sa ramana insarcinata?ma puteti ajuta cu un raspuns?
3 comentarii
0
12-05-2012, ora 22:08
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
1.cel mai probabil nu e insarcinata
2.nu exista un nr. de zile inainte si dupa menstruatie in care sa nu ramana insarcinata, depinde de la femeie la femeie( de exemplu, la majoritatea femeilor ziua a 14-a e ovulatia, deci probabilitatea mare sa ramana insarcinata si cateva zile imediat dupa)
3.cel mai bine e sa va protejati cu prezervativ sau anticonceptionale
4.daca are menstruatia regulata, prin metoda calendarului, poate afla zilele fertile si atunci puteti sa nu va protejati cu mijloace suplimentare(gasesti informatii pe net despre ce inseamna acest calcul)
0
14-05-2012, ora 12:56
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
nu este insarcinata. Nu va mai afaceti griji degeaba.
0
14-05-2012, ora 13:49
Lynu17
Nu este medic/terapeut
Lynu17
Multunesc pentru raspunsuri!va doresc sa aveti o zi buna in continuare!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •