insarcinata?

Buna ziua!am nevoie de un raspuns...prietena mea a avut menstruatie de pe data de 25 aprile pana pe 1 mai.pe data de 6 mai am avut contact sexual neprotejat fara ejaculare nici in interior, nici in exterior(ne.am oprit dupa 1-2 min ca sa nu se intample vro cv).exista vro sansa sa se intample vro ceva neasteptat?cate zile dupa menstrautie nu poate sa ramana insarcinata?ma puteti ajuta cu un raspuns?
3 comentarii

1.cel mai probabil nu e insarcinata
2.nu exista un nr. de zile inainte si dupa menstruatie in care sa nu ramana insarcinata, depinde de la femeie la femeie( de exemplu, la majoritatea femeilor ziua a 14-a e ovulatia, deci probabilitatea mare sa ramana insarcinata si cateva zile imediat dupa)
3.cel mai bine e sa va protejati cu prezervativ sau anticonceptionale
4.daca are menstruatia regulata, prin metoda calendarului, poate afla zilele fertile si atunci puteti sa nu va protejati cu mijloace suplimentare(gasesti informatii pe net despre ce inseamna acest calcul)
2.nu exista un nr. de zile inainte si dupa menstruatie in care sa nu ramana insarcinata, depinde de la femeie la femeie( de exemplu, la majoritatea femeilor ziua a 14-a e ovulatia, deci probabilitatea mare sa ramana insarcinata si cateva zile imediat dupa)
3.cel mai bine e sa va protejati cu prezervativ sau anticonceptionale
4.daca are menstruatia regulata, prin metoda calendarului, poate afla zilele fertile si atunci puteti sa nu va protejati cu mijloace suplimentare(gasesti informatii pe net despre ce inseamna acest calcul)

nu este insarcinata. Nu va mai afaceti griji degeaba.

Multunesc pentru raspunsuri!va doresc sa aveti o zi buna in continuare!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2oare sunt insarcinata? va rog rasp repede
- 3prezervativ rupt si apoi inlocuit... sunt insarcinata?
- 3sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
- 5Nu am reusit sa ejaculez decat dupa ce ea m-a ajutat...
- 12Pastila de a doua zi
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 0e posibil sa fiu insarcinata ?
- 0sunt insarcinata?
- 0posibila sarcina
- 15este posibil sa fiu insarcinata?
- 18ciclu menstrual
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 0Sunt insarcinata?
- 3sarcina sau nu?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 6Ar fi o posibila sarcina cu toate ca nu prea cred ca e posibil?
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: