sunt gravida?
buna ziua! am 41 ani..ultimul ciclu l-am avut pe 8 februarie.. am facut un test de sarcina pe 22 martie si a iesit pozitiv.am respectat intocmai instructiunile..si a doua linie rosie a aparut imediat..in cateva secunde.. nu in 3-5 minute cum preciza prospectul. problema e ca nu am nici un simtom de sarcina..nici sani umflati sau durerosi..nici greturi.. absolut nimic.dupa ce am facut testul de sarcina.. am avut scurgeri rozii..dar f putin.cand apas in zona ovarelor.. ma doare.pe 8 aprilie sunt programata la un control ginecologic si ma voi lamuri. intrebarea mea..e posibil ca testul sa fie fals pozitiv? sau sarcina sa se fi oprit intre timp din evolutie? cam in perioada in care teoretic am ramas insarcinata..am luat ketonal..pt ca aveam dureri f mari de spate. afecteaza sarcina? va multumesc.
1 comentarii
Si eu cand am ramas insarcinata a2a oara nu am avut absolut nici.o simptoma. Dar tinand cont ca a2a liniuta va iesit imediat cred ca sunteti. Mie testul barza mia iesit fals pozitiv acum 2 luni dar tin sa mentionez ca dupa primele minute era negativ iar a 2a zi dimineata iubitul meu la vazut cu 2 liniute...deci trecuse f f f mult timp... Sper sa fie cum va doriti. Ineea ce priveste ketonalul nu stiu daca afecteaza sau nu sarcina... Sper sa fie totul cum va doriti dvs. Numai bine va doresc si o zi placuta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 8pot sa raman insarcinata?
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 4ar putea fi o sarcina?
- 4sunt gravida?
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 9sunt gravida?
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 11virgina insarcinata?!
- 1sunt sau nu gravida???
- 7Sarcina sau dereglare?
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 1Ajutati-ma, va rog! care este pericolul de sarcina?
- 4o posibila sarcina?
- 5sunt insarcinata daca?
- 8va rog sa imi dati un raspuns exact - sunt sanse sa raman ?
- 5Sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: