sunt gravida?

buna ziua! am 41 ani..ultimul ciclu l-am avut pe 8 februarie.. am facut un test de sarcina pe 22 martie si a iesit pozitiv.am respectat intocmai instructiunile..si a doua linie rosie a aparut imediat..in cateva secunde.. nu in 3-5 minute cum preciza prospectul. problema e ca nu am nici un simtom de sarcina..nici sani umflati sau durerosi..nici greturi.. absolut nimic.dupa ce am facut testul de sarcina.. am avut scurgeri rozii..dar f putin.cand apas in zona ovarelor.. ma doare.pe 8 aprilie sunt programata la un control ginecologic si ma voi lamuri. intrebarea mea..e posibil ca testul sa fie fals pozitiv? sau sarcina sa se fi oprit intre timp din evolutie? cam in perioada in care teoretic am ramas insarcinata..am luat ketonal..pt ca aveam dureri f mari de spate. afecteaza sarcina? va multumesc.
1 comentarii

Si eu cand am ramas insarcinata a2a oara nu am avut absolut nici.o simptoma. Dar tinand cont ca a2a liniuta va iesit imediat cred ca sunteti. Mie testul barza mia iesit fals pozitiv acum 2 luni dar tin sa mentionez ca dupa primele minute era negativ iar a 2a zi dimineata iubitul meu la vazut cu 2 liniute...deci trecuse f f f mult timp... Sper sa fie cum va doriti. Ineea ce priveste ketonalul nu stiu daca afecteaza sau nu sarcina... Sper sa fie totul cum va doriti dvs. Numai bine va doresc si o zi placuta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2posibila sarcina?
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 1oare sunt insarcinata?
- 7semn de sarcina?
- 7sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final.
- 2pot ramine insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
- 1posibil sa raman insarcinata?
- 10Cred ca sunt gravida..
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 4E posibil sa raman insracinata?
- 2dereglare a menstruatiei sau o sarcina?
- 0posibilitate sarcina
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 1daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?
- 13Sarcina sau o dereglare hormonala?
- 4pete de sange dupa terminarea ciclului
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: