sunt gravida?
buna ziua! am 41 ani..ultimul ciclu l-am avut pe 8 februarie.. am facut un test de sarcina pe 22 martie si a iesit pozitiv.am respectat intocmai instructiunile..si a doua linie rosie a aparut imediat..in cateva secunde.. nu in 3-5 minute cum preciza prospectul. problema e ca nu am nici un simtom de sarcina..nici sani umflati sau durerosi..nici greturi.. absolut nimic.dupa ce am facut testul de sarcina.. am avut scurgeri rozii..dar f putin.cand apas in zona ovarelor.. ma doare.pe 8 aprilie sunt programata la un control ginecologic si ma voi lamuri. intrebarea mea..e posibil ca testul sa fie fals pozitiv? sau sarcina sa se fi oprit intre timp din evolutie? cam in perioada in care teoretic am ramas insarcinata..am luat ketonal..pt ca aveam dureri f mari de spate. afecteaza sarcina? va multumesc.
1 comentarii
Si eu cand am ramas insarcinata a2a oara nu am avut absolut nici.o simptoma. Dar tinand cont ca a2a liniuta va iesit imediat cred ca sunteti. Mie testul barza mia iesit fals pozitiv acum 2 luni dar tin sa mentionez ca dupa primele minute era negativ iar a 2a zi dimineata iubitul meu la vazut cu 2 liniute...deci trecuse f f f mult timp... Sper sa fie cum va doriti. Ineea ce priveste ketonalul nu stiu daca afecteaza sau nu sarcina... Sper sa fie totul cum va doriti dvs. Numai bine va doresc si o zi placuta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2poate fi gravida??
- 3sunt speriata.. sarcina?
- 2posibila sarcina?
- 3as avea sanse sa raman gravida?
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 2sunt insarcinata?
- 3menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?
- 6spuneti-mi ce se intampla: sunt insarcinata din nou?
- 24Un raspuns, va rog... sunt insarcinata?
- 3sarcina la ciclu neregulat? urgent, va rog!!!
- 4pot fi gravida?
- 9sunt gravida?
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 7Sunt gravida ?
- 1Menstruatie neregulata
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: