sunt gravida?

04-04-2013
marlena38
Nu este medic/terapeut
marlena38
buna ziua! am 41 ani..ultimul ciclu l-am avut pe 8 februarie.. am facut un test de sarcina pe 22 martie si a iesit pozitiv.am respectat intocmai instructiunile..si a doua linie rosie a aparut imediat..in cateva secunde.. nu in 3-5 minute cum preciza prospectul. problema e ca nu am nici un simtom de sarcina..nici sani umflati sau durerosi..nici greturi.. absolut nimic.dupa ce am facut testul de sarcina.. am avut scurgeri rozii..dar f putin.cand apas in zona ovarelor.. ma doare.pe 8 aprilie sunt programata la un control ginecologic si ma voi lamuri. intrebarea mea..e posibil ca testul sa fie fals pozitiv? sau sarcina sa se fi oprit intre timp din evolutie? cam in perioada in care teoretic am ramas insarcinata..am luat ketonal..pt ca aveam dureri f mari de spate. afecteaza sarcina? va multumesc.
1 comentarii
0
04-04-2013, ora 16:43
rcsne
Nu este medic/terapeut
rcsne
Si eu cand am ramas insarcinata a2a oara nu am avut absolut nici.o simptoma. Dar tinand cont ca a2a liniuta va iesit imediat cred ca sunteti. Mie testul barza mia iesit fals pozitiv acum 2 luni dar tin sa mentionez ca dupa primele minute era negativ iar a 2a zi dimineata iubitul meu la vazut cu 2 liniute...deci trecuse f f f mult timp... Sper sa fie cum va doriti. Ineea ce priveste ketonalul nu stiu daca afecteaza sau nu sarcina... Sper sa fie totul cum va doriti dvs. Numai bine va doresc si o zi placuta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •