Posibila sarcina?

Buna ziua! Am o mica dilema. Luna trecuta (februarie) mi-a venit menstruatia in ziua de 10 si a durat 4 zile, luna aceasta (martie) menstruatia a intarziat 4 zile si mi-a venit pe 14 (tin sa mentionez ca am avut contact sexual protejat cu prezervativ dar si un contact neprotejat, iubitul meu nu a ejaculat in mine); sunt nelinistita deoarece a intarziat iar inainte sa imi vina am facut 2 teste de sarcina care au iesit negative, dupa ce menstruatia a trecut am facut inca un test de sarcina (astazi) care a iesit tot negativ. Ar trebui sa imi fac probleme sau sa ma calmez... ?
Va multumesc pentru timpul acordat. O zi frumoasa!
+ Tin sa mentionez ca am luat ceva timp pastile de slabit... stiu ca si medicamentele pot provoca dereglari dar in luna ianuarie a venit tot 'la timp' adica pe 10, dupa in februarie la fel tot pe 10..
Va multumesc pentru timpul acordat. O zi frumoasa!
+ Tin sa mentionez ca am luat ceva timp pastile de slabit... stiu ca si medicamentele pot provoca dereglari dar in luna ianuarie a venit tot 'la timp' adica pe 10, dupa in februarie la fel tot pe 10..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ceva albicios ca o branza.. se poate ca sa ramana insarcinata din aceasta cauza?
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 16oare sunt insarcinata? ajutor va rog repede
- 3ajutati-ma va rog!sunt confuza
- 3sunt insarcinata?
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 18ce sa fac?
- 0sunt insarcinata?
- 3Poate sa fie insarcinata ?
- 4Sarcina?
- 6Ce posibilitate exista sa fi ramas?
- 3Sunt gravida?imi este foarte fricaaaaa
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 2dereglare hormonala sau sarcina?
- 4sarcina sau nu?
- 7exista riscul sa raman gravida?
- 0Cand are loc ovulatia?
- 1Simptome sarcina teste negative
- 1Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: