rislul la o sarcina
buna va rog foarte mult ajutatica cu un raspunsa cint mai sigur si mai repede..am avut sex neprotejat pentru prima ora eram virgina dar nu a ejaculat in mine este riscul sa fiu insarcinata?
8 comentarii
Daca e asa cum spui, nu.
dar daca imi intirzie ciclu de o zii nui nikio problema?
Cateva zile de intarziere nu pune probleme...
Va multumesc mult pentru raspuns mati linistiet..eram foarte ingrijorata findca imi intirzie ciclul
Dar cam cu cite zile poate sa intirzie ca s nu fie vrio problema?nustiu ce sa mai cred sunt multe articole ma tem foarte tare nustiu ce sa fac trebuia sa am ciclu pe 27 dar deja e 30 si nimik
Buna ziua,
Orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina nedorita. Pe viitor va sfatuim sa folositi o metoda de contraceptie.
O zi placuta!
Orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina nedorita. Pe viitor va sfatuim sa folositi o metoda de contraceptie.
O zi placuta!
Va multimesc pentru raspuns dar oricum sunt ingrijorata deoarece ciclu inca nu mia venit
Buna ziua vreau si eu raspuna incerc sa am un bebe si am avut unele simtome ca:balonare, greata, si sini foarte tensionati si sensibil, marit, am facut un test a esit a doua linie putin vizibila am zis sa mai astept 1 sapt sa mai fac unu am facut si e negativ dar dac privesti mai atent se poate observa si linia 2 dar nu ca la primul test ce sa cred ca dupa alta saptamina am avut si menstruatie si mai inainte de timpul care trebuia cu 2 saptamini si mai putin din 3 zile 2, nu stiu ce sa mai cred ca de cind mea venit nu mai am nici un simtom
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sunt sau nu gravida..!?
- 26Cum aflu sigur daca sunt gravida?
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 12pot fi gravida?
- 3buna ziua
- 5poti sa ramai gravida in ultima zi de menstruatie?
- 12pot ramane insarcinata?
- 0posibila sarcina
- 5e posibila o sarcina?
- 0vreau sa stiu daca sunt insarcinata
- 5posibil sarcina
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
- 7Help.. sarcina?
- 2Atac de panica-pot fi insarcinata sau nu?
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 0gravida?
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 8Imi doresc o sarcina, credeti ca pot spera la una in urma contactelor avute?
- 0Beta hcg 52, 6. Insarcinata sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: