S-ar putea sa fiu insarcinata?
As avea si eu o intrebare. Am avut un contact sexual in ziua 7 a ciclului menstrual (al meu e destul de regulat, 26-27-28 zile). Am folosit prezervativul si el nici nu a terminat in mine, insa cred ca au ajuns cativa stropi de lichid preseminal la intrarea in vagin. M-am speriat si dupa vreo 2-3 ore am luat postinor 2 (pentru prima data in viata), si dupa 12 ore a doua pastila. De atunci (au trecut 4 zile) am o scurgere maronie si ocazional niste dureri de ovare usoare. Am sa ma duc la medic, dar nu pot sa ajung la cabinet decat la inceputul lunii octombrie, deci mai am vreo 2 sapt de asteptat.
Intreabarea mea este: am de ce sa-mi fac griji? As putea fi insarcinata?
Intreabarea mea este: am de ce sa-mi fac griji? As putea fi insarcinata?
4 comentarii
nu eu cred ca nu ai putea fi insarcinata dar mai cred ca nu trebuia sa iai pastilele
dar vezi data viitoare ai grija...
dar vezi data viitoare ai grija...
ovulatia se prod, la un ciclu normal, cam in a 10-14 zi a ciclului.Dac ai mai luat si postinor...nu cred ca mai ai vreo sansa sa ramai gravida.Ai mai multa grija data viitoare, pt ca postinorul produce dezechilibre destul de nashpa si nu e recomandata decat de 2 ori pe an.
si eu am luat postinor luni iar actul sexual s-a produs samb p l 3 dimineatza, si nu mi-a fost rau nici nu mi-a venit, normal ar trebui sa-mi vina p 22..are cv dak nu mi-a venit dupa postinor?? si as dori sa va mai intreb cv poti sa ramai insarcinata la menstruatie ???cate sanse sunt sa ramai ?
da la menstruatie poti sa ramii insarcinata dupa ce sa terminat menstruatia nu poti sa ramii citeva zile...
ai grija de tine...
ai grija de tine...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Pentru prima data... nelamurire
- 10Sunt insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 8Sex in timpul menstruatiei... sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 15sarcina sau nu?
- 4oare sunt gravida?
- 5Este posibil sa ramai insarcinata asa?
- 5Sarcina sau nu?
- 9Am facut sex anal cu iubitul meu
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 2Pot ramane insarcinata?
- 11Va rog sa-mi raspundeti: exista posibilitatea unei sarcini?
- 12Însărcinată sau nu?!
- 2sunt insarcinata?
- 0sunt insarcinata?
- 5sunt insarcinata daca?
- 0Am nevoie neaparat de raspunsul unui medic!!! Si cat de repede!
- 2Despre o probabilă sarcină
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: