sunt insarcinata?
sunt foarte stresata finca nu mia venit mestruatia trebuia sa imi vina ciclu pe 17 septembrie, pe data de 20 agust am avut o scurgere de sange doar de o zii poate sa fie o infectie din cauza asta?mentionez ca am avut raport sexual pe 23 24 agust dar el nu a ejacuat in mine e posibil sa fiu insarcinata?folosesc metoda naturala de contraceptie a temperaturii bazale de pe data de 18 septembrie temperatura corpului e de la 35, 85 pana la 36, 03? va rog sa imi raspundetii nu am simtome de sarcina sunt foarte stresata?
8 comentarii
buna, e posibil sa iti intarzie si pe baza de stres, altceva nu pot sa iti spun, fugi la farmacie si cumpara un test de sarcina pt orice perioada a zilei costa maxim 10lei si asa skpi de dubii,.te pwp, ast un raspuns la final
mersi mult mi-a venit mestruatia sunt acum mai fericita mersi pt mesaj alexya te popp
Buna, ma bucr mult pt tine, cunosc sentimentul, si eu mam simtit la fel d bine knd mia venit, te poop si s stii k ar fi bn s mai frecventezi site-ul k poate mai sunt si alte fete k tn si vor avea nv d un sfat, eu asa am s fac d acu inainte, te pooop si ai grija d tine
buna mersi pentru ca ma incurajezi, acum nu de mult am aflat acest site-ul sper de acum sal fregventez mai mult.Poate ne mai auzim te pop alexya
mi-a venit menstruatia joi..si m-a tinut pana marti sau miercuri, , !!!vineri insa am avut relatii intime cu prietenu meu..!!si a lasat in mine..!!mi-a spus sa nu ma ingrijorez ca sunt in perioada ca riscu la o sarcina este 0!!insa eu sunt foarte ingrijorata si vreau un raspuns din partea dumneavoastra!!!va rog frumos!!
si eu sper sa-l mai frecventezi k sunt multe fete care au nv d ajutor asa cum si noi avem nv d ajutorul lor, si eu te poop si ai grija d tine
buna asai ok si eu te popp ai grija de tine asa aflam multe lucruri noi comunicand si facandu-ne prieteni descoperi lucruri interesante pa alexya
Buna!As avea si eu o intrebare va rog!am suferit un avort spontan la 5 saptamani, a fost prima mea sarcina...am suferit enorm!avortul s-a produs natural, fara interventie chirurgicala!am fost la control dupa 2 saptamani si totul e in regula!nu am asteptat instalarea unui nou ciclu menstrual si am avut contacte sexuale neprotejate cu sotul meu...e posibil sa raman oare atat de repede insarcinata?mi-as dori asta insa nu stiu daca e posibil atat de repede mai ales ca nu am asteptat inca instalarea unui nou ciclu menstrual...voi ce parere aveti?va multumesc mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi-a venit in sfarsit
- 2durata ciclului menstrual cat ar trebui sa fie?
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 34Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
- 4posibila sarcina?
- 12Ciclu extrem de intarziat!!
- 3poate fi sarcina sau nu?
- 1Menstruatie la o saptamana dupa menstruatie.
- 6Am nascut acum 4 luni... Sa fie o noua sarcina?
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 8Poti ramane insarcinata asa usor?
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 0am uitat sa iau pilula timp de 24 de ore oare sunt gravida?
- 3ce medicamente sau ceaiuri sa iau pt. a reduce menstruatia?
- 2dereglare a menstruatiei sau o sarcina?
- 1poate sa ramana insarcinata ?
- 4Ajutor! Sunt insarcinata?
- 0Sunt însărcinată?
- 4Intrebare - Trebuia sa imi vina ciclul mentrual acum 2 zile si inca nimic
Mai multe informații despre: Menstruatia sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: