sunt insarcinata?

sunt foarte stresata finca nu mia venit mestruatia trebuia sa imi vina ciclu pe 17 septembrie, pe data de 20 agust am avut o scurgere de sange doar de o zii poate sa fie o infectie din cauza asta?mentionez ca am avut raport sexual pe 23 24 agust dar el nu a ejacuat in mine e posibil sa fiu insarcinata?folosesc metoda naturala de contraceptie a temperaturii bazale de pe data de 18 septembrie temperatura corpului e de la 35, 85 pana la 36, 03? va rog sa imi raspundetii nu am simtome de sarcina sunt foarte stresata?
8 comentarii

buna, e posibil sa iti intarzie si pe baza de stres, altceva nu pot sa iti spun, fugi la farmacie si cumpara un test de sarcina pt orice perioada a zilei costa maxim 10lei si asa skpi de dubii,.te pwp, ast un raspuns la final

mersi mult mi-a venit mestruatia sunt acum mai fericita mersi pt mesaj alexya te popp

Buna, ma bucr mult pt tine, cunosc sentimentul, si eu mam simtit la fel d bine knd mia venit, te poop si s stii k ar fi bn s mai frecventezi site-ul k poate mai sunt si alte fete k tn si vor avea nv d un sfat, eu asa am s fac d acu inainte, te pooop si ai grija d tine

buna mersi pentru ca ma incurajezi, acum nu de mult am aflat acest site-ul sper de acum sal fregventez mai mult.Poate ne mai auzim te pop alexya

mi-a venit menstruatia joi..si m-a tinut pana marti sau miercuri, , !!!vineri insa am avut relatii intime cu prietenu meu..!!si a lasat in mine..!!mi-a spus sa nu ma ingrijorez ca sunt in perioada ca riscu la o sarcina este 0!!insa eu sunt foarte ingrijorata si vreau un raspuns din partea dumneavoastra!!!va rog frumos!!

si eu sper sa-l mai frecventezi k sunt multe fete care au nv d ajutor asa cum si noi avem nv d ajutorul lor, si eu te poop si ai grija d tine

buna asai ok si eu te popp ai grija de tine asa aflam multe lucruri noi comunicand si facandu-ne prieteni descoperi lucruri interesante pa alexya

Buna!As avea si eu o intrebare va rog!am suferit un avort spontan la 5 saptamani, a fost prima mea sarcina...am suferit enorm!avortul s-a produs natural, fara interventie chirurgicala!am fost la control dupa 2 saptamani si totul e in regula!nu am asteptat instalarea unui nou ciclu menstrual si am avut contacte sexuale neprotejate cu sotul meu...e posibil sa raman oare atat de repede insarcinata?mi-as dori asta insa nu stiu daca e posibil atat de repede mai ales ca nu am asteptat inca instalarea unui nou ciclu menstrual...voi ce parere aveti?va multumesc mult

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 3Oare pot ramane insarcinata?
- 11Este insarcinata?
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 10Pot sa raman?
- 2e posibil sa fie insarcinata?
- 2Sunt insarcinata?
- 3Sarcina sau dereglare hormonala?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 2Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 1Spermă introdusă în vagin
- 7ovulatie si lichid seminal
- 0Mi a intarziat menstruatia dupa mi a venit devreme
- 2Poate fi o sarcina?
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Menstruatia sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: