sunt insarcinata?
sunt foarte stresata finca nu mia venit mestruatia trebuia sa imi vina ciclu pe 17 septembrie, pe data de 20 agust am avut o scurgere de sange doar de o zii poate sa fie o infectie din cauza asta?mentionez ca am avut raport sexual pe 23 24 agust dar el nu a ejacuat in mine e posibil sa fiu insarcinata?folosesc metoda naturala de contraceptie a temperaturii bazale de pe data de 18 septembrie temperatura corpului e de la 35, 85 pana la 36, 03? va rog sa imi raspundetii nu am simtome de sarcina sunt foarte stresata?
8 comentarii
buna, e posibil sa iti intarzie si pe baza de stres, altceva nu pot sa iti spun, fugi la farmacie si cumpara un test de sarcina pt orice perioada a zilei costa maxim 10lei si asa skpi de dubii,.te pwp, ast un raspuns la final
mersi mult mi-a venit mestruatia sunt acum mai fericita mersi pt mesaj alexya te popp
Buna, ma bucr mult pt tine, cunosc sentimentul, si eu mam simtit la fel d bine knd mia venit, te poop si s stii k ar fi bn s mai frecventezi site-ul k poate mai sunt si alte fete k tn si vor avea nv d un sfat, eu asa am s fac d acu inainte, te pooop si ai grija d tine
buna mersi pentru ca ma incurajezi, acum nu de mult am aflat acest site-ul sper de acum sal fregventez mai mult.Poate ne mai auzim te pop alexya
mi-a venit menstruatia joi..si m-a tinut pana marti sau miercuri, , !!!vineri insa am avut relatii intime cu prietenu meu..!!si a lasat in mine..!!mi-a spus sa nu ma ingrijorez ca sunt in perioada ca riscu la o sarcina este 0!!insa eu sunt foarte ingrijorata si vreau un raspuns din partea dumneavoastra!!!va rog frumos!!
si eu sper sa-l mai frecventezi k sunt multe fete care au nv d ajutor asa cum si noi avem nv d ajutorul lor, si eu te poop si ai grija d tine
buna asai ok si eu te popp ai grija de tine asa aflam multe lucruri noi comunicand si facandu-ne prieteni descoperi lucruri interesante pa alexya
Buna!As avea si eu o intrebare va rog!am suferit un avort spontan la 5 saptamani, a fost prima mea sarcina...am suferit enorm!avortul s-a produs natural, fara interventie chirurgicala!am fost la control dupa 2 saptamani si totul e in regula!nu am asteptat instalarea unui nou ciclu menstrual si am avut contacte sexuale neprotejate cu sotul meu...e posibil sa raman oare atat de repede insarcinata?mi-as dori asta insa nu stiu daca e posibil atat de repede mai ales ca nu am asteptat inca instalarea unui nou ciclu menstrual...voi ce parere aveti?va multumesc mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Mica sangerare
- 3as avea sanse sa raman gravida?
- 17oare sunt insarcinata?
- 3poate fi eroare la testul de sarcina?
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 4sunt gravida?
- 13contact sexual neprotejat?
- 4Ma lamuriti va rog ?
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 7A fi sau a nu fi sarcina?
- 0Menstruatia...
- 9sunt insarcinata sau nu...?
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 7ovulatie si lichid seminal
- 1Am ramas insarcinata daca?
- 5Este posibila o sarcina prin haine ?
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 3Sarcina?
- 0Risc de sarcina?
Mai multe informații despre: Menstruatia sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: