Nu mi-a venit ciclul!
N mia venit ciclul de 2 saptm.am intretinut relatii sexuale neprotejate.dar saptm trecuta miai facut test si mia iesit negativ..prietenul meu nu a ejaculat in mn...e posibil sa fiu insarcinata..?ajutatima
VA ROG
VA ROG
11 comentarii
Silvia
Fa testul dupa 3 saptamani dupa momentul in care ai intretinut relatii sexuale neprotejate.
Fa testul dupa 3 saptamani dupa momentul in care ai intretinut relatii sexuale neprotejate.
Cat de dureros este chiuretajul?aproximativ cat costa?
Chiuretajul este mai putin dureros daca este facut cu anestezie si cu vacuumextractie si mai dureros daca este facut prin raclaj (chiuretaj propriuzis) si fara anestezie. O anumita durere poate persista mai multe zile. Asta, in ceea ce priveste durerea propriu-zisa (fizica). In ceea ce priveste durerea sufleteasca, este si ea foarte variabila: de la inexistenta pana la sentimente de vinovatie si regret pentru intreruperea unei vieti: aceea a propriului copil.
SI AS VREA SA STIU CAM CAT COSTA?
VA MULTUMESC
VA MULTUMESC
gandeste-te bine..si daca esti nu avorta..iti spun din proprie experienta...oricat de greu ti ar fi...nu AVORTA...iti v-a parea foarte rau dupa...sa stii...
AS VREA SA VA MULTUMESC LA TOTI.
MIA VENIT CICLUL DUPA 23 OCTOMBRIE
A FOST DOAR O DEREGLARE HORMONALA
Va multumesc
MIA VENIT CICLUL DUPA 23 OCTOMBRIE
A FOST DOAR O DEREGLARE HORMONALA
Va multumesc
Silvia,
De acum inainte te rugam sa nu mai ai relatii sexuale neprotejate ca ne dai emotii la toti.
Ai grija de tine si de iubitul tau.
Cu pace,
Clara
De acum inainte te rugam sa nu mai ai relatii sexuale neprotejate ca ne dai emotii la toti.
Ai grija de tine si de iubitul tau.
Cu pace,
Clara
Si pune-ti naibii sterilet.nu mai sta pe ganduri, si scapi de stres.
Steriletul dupa cate stiu eu de pe la prietenele mele care si-au pus si de pe net
http://www.eva.ro/sanatate/medicina-generala/probleme-cauzate-de-sterilet-sau-de-altceva-articol-4154.html?psize=50pstart=0
are cam multe efecte secundare.
Cu pace,
Clara
http://www.eva.ro/sanatate/medicina-generala/probleme-cauzate-de-sterilet-sau-de-altceva-articol-4154.html?psize=50pstart=0
are cam multe efecte secundare.
Cu pace,
Clara
steriletul se pune abia dupa ce s-a trecut printr-o sarcina. daca pui inainte e periculos
Si eu stiam la fel Geanina. Abia dupa prima sarcina. Pina atunci trebuie folosite alte metode de contraceptie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Este posibil sa ramana insarcinata?
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 2sint insarcinata?
- 6mi a intarziat menstruatia o luna
- 7gravida sau bolnava?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 3oare e sarcina sau altceva?
- 5sex dupa metoda calendarului... as putea fi insarcinata?
- 14Sunt sau nu insarcinata?
- 5Risc de sarcina?
- 3mi-e teama ca am ramas insarcinata
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 10Sunt insarcinata sau nu? Solicit un raspuns cat mai rapid
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 1Ajutor - pot fi insarcinata?
- 1Intarziere ciclu
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 1De ce imi intarzie menstruatia??
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata?