sangerare in timpul actului sexual
Buna ziua! Am si eu o problema.Dupa actul sexual am o mica sangerare si care se opreste brusc.Am si dureri de ovare in timpul actului sexual si dureri foarte mari inauntru in timpul actului. Am suferit o pierdere de sarcina in luna aprilie si inainte de asta am 2 avorturi.
5 comentarii
O leziune care trebuie tratata si cauterizata.Neglijentza duce la cancer.
Dar nu cred ca e vorba, mi sa intamplat mai mereu in decurs de cativa in timpul actului sexual sa am o mica sangerare iar a2 zi imi venea menstruatia.Am fost la controale si nimeni nu mi-a zis nimic dar poate nu am facut controalele care trebuie si nici nu stiu ce sa fac.
Buna ziua,
Sangerarea si durerea pot fi cauzate de probleme la nivelul colului sau la nivelul ovarelor. Pentru depistarea acesteia este necesara o consultatie la un medic ginecolog si eventual investigatii mai amanuntite.
O zi placuta!
Sangerarea si durerea pot fi cauzate de probleme la nivelul colului sau la nivelul ovarelor. Pentru depistarea acesteia este necesara o consultatie la un medic ginecolog si eventual investigatii mai amanuntite.
O zi placuta!
Multumesc frumos pentru raspunsul dumeanvoastra.Am vazut ca sunteti o clinica si as vrea sa vin si eu la dumneavoastra la control. Ce investigatii ma sfatuiti sa fac pentru ca merg des la ginecolog si nimeni nu imi spune ce am si de ce anume sufar.O zi frumoasa
Buna seara! Am fost la un control ginecologic si am descoperit ca am gardnerella vaginalis.Mi sa dat klion ovule si iau si metronidazol pastile.dupa a 5 zi de la administrarea ovuleleor klion am avut o sangerare rozalie si fara miros, ce poate insemna poate fi de la ovule sau de la alceva? Sa le mai continui?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi sangereaza gingia in fiecare zi
- 2singerarea gingiilor in permanenta
- 11Interventie chirurgicala?
- 3sangerare gingivala? cauze? tratament?
- 6O problema fara leac? Imi sangereaza gingiile si sunt umflate
- 3Boala inflamatorie pelvina
- 12de cativa ani imi sangereaza gingiile
- 6sangerare dupa orgasm
- 3sangerare de nidatie sau menstruatie?
- 4sangerari dentale
- 6Sângerări gingivale
- 2sangerare in timpul contactului sexual
- 0Ma ingrijoreaza niste mici sangerari
- 1Probleme cu dintii
- 4Sânge Dimineaţa si cateodata in cursul zilei
- 2Care e cea mai buna și recomandata pasta de dinți?
- 1Parodontita cronica profunda
Mai multe informații despre: Sangerarea gingivala sangerarea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: