gingii singerande
as avea si eu nevoie de un raspuns in legatura cu sangerarea gingiilor. in ultimul timp imi sangereaza gingiile din senin, fara actiunea altor factori exteriori (periaj, alimentatie, etc).precizez ca nu urmez nici un tratament medicamentos. va multumesc
4 comentarii
Buna ziua! in legatura cu gingiile care sangereaza: exista posibilitatea unei inflamatii a gingiilor. Cand exista o inflamatie extinsa pot sangera si la cea mai mica atingere (atingerea cu limba, succiunea etc) dand impresia ca vine "din senin". Cauza sunt microbii de pe suprafata dintilor si a tartrului(piatra de pe dinti). Faceti o vizita la stomatolog sau pana atunci clatiti gura frecvent cu ceai de salvie, galbenele sau luati de la farmacie o apa de gura cu clorhexidina, va ameliora suferinta d-voastra in mod evident. Multa sanatate!
multumesc pt raspuns! am fost la medicul stomatolog si mi s-a spus ca am gingiile sensibile, si sa incerc sa le masez in fiecare seara. oricum, singerarile sunt din ce in ce mai rare.multumesc
eu nam probleme cu dintii sau gingiile dar folosesc apa de gura cu 0, 2% gluconat de clorhexidina, este buna in vindecarea parodontopatiilor(boliile la nivelul cavitatii bucale).cauta in farmacii CORSODYL.
Maseaza-ti gingiile cu gel de dinti cu aloe si propolis, lasa sa actioneze 5 -10 minute si clateste gura. Efecte garantate 100%. Super.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi sangereaza gingia in fiecare zi
- 2Dintii Sangeranzi
- 11Interventie chirurgicala?
- 3sangerare gingivala? cauze? tratament?
- 4mi sa spus ca e o problema hormonala!
- 6O problema fara leac? Imi sangereaza gingiile si sunt umflate
- 3singerari la eliminarea salivei
- 6Afectiuni ale gingiilor
- 3sangerare de nidatie sau menstruatie?
- 4sangerari gingivale
- 6gingii care sangereaza
- 6Sângerări gingivale
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 1Probleme cu dintii
- 2sangerare gingii
- 2Sângerari gingivale
- 2Care e cea mai buna și recomandata pasta de dinți?
- 1Parodontita cronica profunda
- 4Dureri puternice, articulare, musculare, oboseala accentuata, splenomegalie, limfadenopatie
Mai multe informații despre: Sangerarea gingivala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: