sangerare gingii
Buna ziua, de la o vreme imi sangereaza gingiile chiar si cand le ating putin cu ata dentara, nici nu folosesc din aia aspra/dura, si au devenit sensibile, imi sangereaza si la periaj bland. Doresc sa merg si la stomatolog, dar pana ajung doresc sa stiu daca e ceva grav? Se poate ajunge si la caderea dintilor? Am inceput sa folosesc parodontax si sa iau vitamina C dar nu stiu daca ce am eu necesita si alte tratamente. Daca conteaza, am 25 de ani. Multumesc!
2 comentarii
Buna seara! Sangerarea gingiilor poate avea multiple cauze, tartrul subgingival este o cauza uzuala. Poate fi nevoie si de niste analize de sange, unele afectiuni generale pot influenta si starea gingiilor. Da, mergeti la medicul stomatolog pentru o prima evaluare a situatiei.
Buna ziua,
Mergeti la un medic stomatolog si asa veti afla daca cauza sangerarii este locala sau generala.( adica vreun alt tip de problema de sanatate)
Cu cat ajungeti mai repede cu atat va fi mai bine pentru dumneavoastra.
Nu va poate raspunde nimeni pe un forum care e cauza cu exactitate si daca e grav sau nu.:)
Consultul stomatologic este cel edificator!
O zi buna sa aveti!
Mergeti la un medic stomatolog si asa veti afla daca cauza sangerarii este locala sau generala.( adica vreun alt tip de problema de sanatate)
Cu cat ajungeti mai repede cu atat va fi mai bine pentru dumneavoastra.
Nu va poate raspunde nimeni pe un forum care e cauza cu exactitate si daca e grav sau nu.:)
Consultul stomatologic este cel edificator!
O zi buna sa aveti!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi sangereaza gingia in fiecare zi
- 4mi sa spus ca e o problema hormonala!
- 6O problema fara leac? Imi sangereaza gingiile si sunt umflate
- 4dureri de gingii
- 12de cativa ani imi sangereaza gingiile
- 7Mugure blocat
- 3gingivita? paradontoza?
- 3Durere gingie masea..cauza?
- 6gingii care sangereaza
- 7Gingie umflata
- 0Infectie de culoare galbena care se extinde pe gingie
- 2Sangerari Gingivale
- 12gingivita
- 3Intrebare radiologie dentara - gingie care imi sangereaza de ceva timp
- 4Halena, inceput de gingivita
- 2Gingie taiata cu laser
- 2Sângerari gingivale
- 2Gingivita se vindeca?
- 2Ajutor.Gingii roșii și inflamate plus infecții la masele cu roșeață și umflaturi in gingie
Mai multe informații despre: Sangerarea gingivala Gingivita gingivita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: