Boala inflamatorie pelvina
Buna seara! Am sa fiu cat se poate de concisa: sangerez la contact. Am fost diagnosticata cu BIP (boala inflamatorie pelvina) si mi s-a prescris ca tratament Flamexin, 10 zile. Mentionez ca am facut Papanicolau, examen de secretie, eco transvaginala, colposcopie, nimic in neregula. In plus, folosesc prezervativul ca metoda de contraceptie. Am citit pe net despre BIP, ca este o boala transmisibila sexual si ca este nevoie de antibiotic in tratament. Intrebarea mea este: daca aveam vreo infectie, nu ar fi trebuit sa apara (in 6 luni de zile am facut de doua ori Pap., in locuri diferite) la analize? sau acest BIP poate fi si altceva decat o boala cu transmitere sexuala?
Din ianuarie 2009 cheltuiesc o groaza de bani, mai rau, nervi, incercand sa mi fie bine, mie si omului de langa mine cu care vreau cat de curand sa am un copil.
A doua intrebare: Am gastrita, urata, ce pot face in timpul tratamentului cu Flamexin, am inteles ca este asemanator aspirinei)
Multumesc
Din ianuarie 2009 cheltuiesc o groaza de bani, mai rau, nervi, incercand sa mi fie bine, mie si omului de langa mine cu care vreau cat de curand sa am un copil.
A doua intrebare: Am gastrita, urata, ce pot face in timpul tratamentului cu Flamexin, am inteles ca este asemanator aspirinei)
Multumesc
3 comentarii
Pt. stomac.. incearca cu Sucul de cartofi, de la Biotta: functioneaza f.bine. in rest...mai intreaba si alt medic!
Multumesc frumos.in ce priveste medicii...am fost la cei mai cunoscuti din Bucuresti, i-am cautat apoi pe cei mai putin cunoscuti, mai putin greu de prins, m-am intors la cei f. scumpi.Multumesc, o seara buna!
buna si eu am fost diagnosticata astfel si am primit tratament cu antibiotic, antimicotic si antiinflamator, consulta si un alt doctor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sangerari in timpul actului sexual
- 3cand fac sex cu iubita ii curge sange...dc?
- 6sangerare dupa orgasm
- 3Sangerarea poate anunta o sarcina?
- 3Sangerare in timpul actului sexual dupa 6 luni de la cezariana
- 2sangerare in timpul contactului sexual
- 4BIP (boala inflamatorie pelvina) poate reveni dupa tratament?
- 1Posibil boala inflamatorie pelvina?
- 5sangerare in timpul actului sexual
- 217 ani si boala inflamatorie pelvina
- 0Sangerare in timpul actului sexual
- 0Sangerare in timpul actului sexual
- 1Sângerari anormale
- 0Ajutați-ma, ma doare zona genitală, și simt nevoia de a urina des cu toate ca nu imi vine nimic
- 1Sangerare după penetrare.
- 0BIP, candidoza vaginala, papanicolau frotiul actual este inflamator, fara anomalii nucleare
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
Mai multe informații despre: Boala inflamatorie pelvina sangerarea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: