sangerari gingivale
Buna,
De 2 saptamani imi sangereaza usor gingiile. Le simt slabite (senzatia ca iese dintele) si parca au capatat si o culoare dubioasa. Aveti idee de la ce poate fi si ce e de facut?
Va foarte multumesc:)
De 2 saptamani imi sangereaza usor gingiile. Le simt slabite (senzatia ca iese dintele) si parca au capatat si o culoare dubioasa. Aveti idee de la ce poate fi si ce e de facut?
Va foarte multumesc:)
3 comentarii
Da, trebuie sa iti faci un detartraj, ai tartru. Nu costa mult, de obicei se plateste in functie de cati dinti sunt afectati, dar dupa detartraj nu vei mai stii ce inseamna sangerarea gingivala. Nu incerca tot felul de paste de dinti ori leacuri babesti, nu au nici un rezultat. Mergi la eentist si fa-ti detartraj, e singura solutie si are efect instantaneu, a doua zi nu mai sangerezi.
Asta suna rau! Prietena mea se confrunta cu aceleasi simptome si a mers pe mana farmacistei de la policlinica de care apartine, care i-a recomandat Piascledine 300. E tare multumita de rezultate, mai ales ca e natural si n-a avut efecte adverse. Farmacista i-a sugerat un tratament de minimum 6 luni, ea déjà e la a doua luna si se simte foarte bine. Sper sa te ajute si pe tine!
M-au lasat gingiile dupa niste clatiri cu ceai de cimbru, dar nu pentru mult timp. E de mers la dentist, desi eu am o frica mare de dentist...
Multumesc tare mult de sfaturi. Intreb si la doctor de piascledine, poate, poate ma scapa pastila asta.
Multa sanatate si La multi ani!
Multumesc tare mult de sfaturi. Intreb si la doctor de piascledine, poate, poate ma scapa pastila asta.
Multa sanatate si La multi ani!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4gingii singerande
- 3imi sangereaza dintii
- 11Interventie chirurgicala?
- 15Gingii rosii, umflate si mai si singereaza
- 6Imi sangereaza gingia de cand ma stiu
- 6Afectiuni ale gingiilor
- 5Scuipat cu sange !
- 4sangerari gingivale
- 6gingii care sangereaza
- 6sangerare bucala doar dimineata
- 6Sângerări gingivale
- 1Durere, nerv scos, sangerare
- 1Probleme cu dintii
- 2sangerare gingii
- 1Parodontoza sau...? Sfaturi
- 1Hemoragie dentara
- 2Care e cea mai buna și recomandata pasta de dinți?
- 1Parodontita cronica profunda
- 6Sangerare dinti
Mai multe informații despre: Sangerarea gingivala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: