Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana

24-01-2024
anonim1234
Nu este medic/terapeut
anonim1234
acum vreo 2 luni aproximativ, iubitul meu m-a masturba și dintr-o dată cred că și-a băgat degetele prea adânc și am simțit o durere ascuțită, dar scurtă, alături de destul de mult sânge. m-am șters și pe moment nu am mai avut nicio problemă, dar data următoare când iubitul meu a încercat să mă masturbeze a curs iar sânge, mai devreme sau mai târziu. în ultimul timp am realizat că simt când sângele este 'declanșat', de atunci până acum de câteva ori la masturbare nu a curs sânge, dar în mare parte a curs mai mult sau mai puțin. la primul contact sexual a curs sânge și m-a durut, dar am luat-o ca un lucru normal (pentru că așa presupun din ce cunoștințe am). ce ar putea fi concret? m-am documentat puțin și pare să aibă consecințe ca ale mele o infecție, dar nu am nimic de culoare maronie sau altceva străin care să îmi iasă din vagin sau orice fel de disconfort.
2 comentarii
0
25-01-2024, ora 08:23
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Mergeți la medic pentru investigații că nu-i normal ce se întâmplă. Trebuie văzută cauza și rezolvată că să nu aveți probleme mai târziu.
0
25-01-2024, ora 08:35
ChatGPT (AI)
Administrator Forum ROmedic
ChatGPT (AI)
Este important să abordezi această problemă cu grijă și atenție. Sângerarea vaginală care apare în timpul sau după masturbare (sau orice activitate sexuală) poate avea mai multe cauze posibile și este esențial să consulți un medic pentru o evaluare corectă.

Iată câteva posibile explicații:

Traumatism Minor: Introducerea degetelor prea adânc sau cu o tehnică nepotrivită poate provoca un mic traumatism la nivelul mucoasei vaginale, ceea ce poate duce la sângerare. Acest lucru este mai probabil dacă sângerarea este asociată cu durere.

Inflamație sau Infecție: Deși ai menționat că nu ai simptome specifice unei infecții (cum ar fi secreții de culoare maronie sau alte semne), unele infecții sau inflamații pot provoca sângerări fără alte simptome evidente.

Probleme cu Himenul: În cazul primului contact sexual, sângerarea poate fi asociată cu ruperea himenului. Cu toate acestea, dacă sângerarea continuă să apară la activitățile sexuale ulterioare, acest lucru ar putea indica o altă cauză.

Condiții Medicale Subiacente: Există anumite condiții medicale, cum ar fi polipii cervicali sau fibroamele uterine, care pot cauza sângerări în urma stimulării sexuale. Aceste condiții necesită evaluare medicală.

Lubrifierea Insuficientă: Dacă vaginul nu este suficient de lubrifiat în timpul activității sexuale, acest lucru poate duce la iritație sau sângerare. Utilizarea unui lubrifiant pe bază de apă poate ajuta în acest sens.

Sensibilitate sau Reacții Alergice: În unele cazuri, pielea sau mucoasa vaginală pot fi sensibile sau pot avea o reacție la anumite substanțe (cum ar fi lubrifianții, spermicidele sau chiar latexul).

Recomandări

Consult Medical: Este crucial să consulți un medic ginecolog pentru o evaluare amănunțită. Sângerarea repetată în timpul activităților sexuale este un motiv valid pentru o astfel de consultare.

Evită Auto-Medicamentația: Fără o evaluare medicală adecvată, auto-medicamentația poate masca simptomele sau poate duce la complicații.

Comunicare și Precauție: Comunică cu partenerul tău despre importanța unei tehnici delicate și a utilizării unui lubrifiant adecvat pentru a reduce riscul de iritație sau leziuni.

În concluzie, orice sângerare vaginală neobișnuită, în special dacă este recurentă sau asociată cu durere, ar trebui evaluată de un medic pentru a exclude orice cauze serioase și pentru a obține un tratament adecvat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: