gingii care sangereaza
Buna! De la o vreme imi sangereaza gingiile atunci cand ma spal pe dinti. Am inteles ca ar putea fi un prim semn al paradontozei. Inca nu am mers la medic si as dori sa aflu daca exista un remediu in afara de pastele de dinti de pe piata. Multumesc
6 comentarii
Buna,
E important sa mergi la medic pentru a-ti stabili un diagnostic clar si sa stii ce si cum sa tratezi. Se poate face parodontoza daca nu ai grija. Acelasi lucru l-a patit si o buna prietena de-ale mele care a neglijat durerile cand mai accentuate, cand mai usoare de gingii si sangerarile si cand a mers intr-un final la medic a diagnosticat-o cu un inceput de parodontoza. Vestea proasta e ca boala nu se vindeca, insa evolutia ei poate fi incetinita cu un tratament adecvat.
Pentru probleme gingivale e util propolisul, il poti incerca. Mai sunt si tratatamente naturale, prietena mea ia piascledine 300 din soia si avocado de pe la inceputul anului si e multumita. Acum depinde si ce iti recomanda medicul.
Ai grija, sa auzim de bine!
E important sa mergi la medic pentru a-ti stabili un diagnostic clar si sa stii ce si cum sa tratezi. Se poate face parodontoza daca nu ai grija. Acelasi lucru l-a patit si o buna prietena de-ale mele care a neglijat durerile cand mai accentuate, cand mai usoare de gingii si sangerarile si cand a mers intr-un final la medic a diagnosticat-o cu un inceput de parodontoza. Vestea proasta e ca boala nu se vindeca, insa evolutia ei poate fi incetinita cu un tratament adecvat.
Pentru probleme gingivale e util propolisul, il poti incerca. Mai sunt si tratatamente naturale, prietena mea ia piascledine 300 din soia si avocado de pe la inceputul anului si e multumita. Acum depinde si ce iti recomanda medicul.
Ai grija, sa auzim de bine!
Ok, merci pentru raspuns. Am sa caut detalii sa vad exact despre ce este vorba si ce proprietati au avocado si soia pt ca propolis am incercat si deocamdata nu vad nicio diferenta.
O zi frumoasa!
O zi frumoasa!
Ambele au proprietati foarte complexe si utile pentru organismul uman. Poti cauta detalii si pe internet, cu siguranta vei gasi multe informatii. medicamentul contine insa un extract insaponificabil si soia si avocado si probabil ca are alt efect decat consumul simplu de soia sau si avocado, mai ales ca sunt si combinate. cel mai bine iti poate explica tot medicul, ca stie mai bine si mai multe decat noi.
succes!
succes!
in paralel ar fi util un examen general si eventual un set de analize uzuale care sa excluda cauze generale (interne) de sangerari gingivale. Daca nu se gasesc cauze geenrale (ex: afectiuni de coagulare a sangelui, hepatice etc), raman doar cauzele locale ce trebuiesc lamurite cu un medic stomatolog.
Eu am fost diagnosticata anul trecut cu un inceput de parodontoza, am luat tratament clasic si undeva la finalul anului trecut, medicul mi-a recomandat si piascledine 300 pe care il iau si acum. stopeaza evolutia bolii. cred ca depinde si de diagnostic - adica de stadiul bolii - la tine e destul de usoara afectiunea din cate inteleg, dar analizele sunt esentiale.
succes!
succes!
Am fost la un control stomatologic, medicul mi-a facut detartraj si mi-a zis ca pot lua piascledine 300 cateva luni si sa am grija la igiena dentara. Acum astept sa vad si rezultatele iar dupa 4 luni o sa merg din nou la control. Cu optimism inainte! Va tin la curent si multumesc pentru sfaturi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Osteoporoza si BONVIVA
- 11Interventie chirurgicala?
- 6O problema fara leac? Imi sangereaza gingiile si sunt umflate
- 3singerari la eliminarea salivei
- 6Paradontoza incipienta
- 0Paradontoza, psoriazis, tratament cortizon, afte, leucoree
- 9parodontoza? in cat timp evolueaza?
- 3sangerari gingivale
- 1Parodontoza
- 4sangerari gingivale
- 6sangerare bucala doar dimineata
- 3Paradontoza: primii 2 dinti din fata de jos mi se clatina
- 5sangerare in timpul actului sexual
- 2sangerare gingii
- 1Parodontoza agresiva - optiuni terapeutice multiple
- 2Extractii multiple la parodontoza
- 10Paradontoză
- 1Parodontita cronica profunda
- 4Dureri puternice, articulare, musculare, oboseala accentuata, splenomegalie, limfadenopatie
Mai multe informații despre: Sangerarea gingivala paradontoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: