O problema fara leac? Imi sangereaza gingiile si sunt umflate
Am o problema grava imi singereaza gingiile si sunt si umflate.Am facut detaltraj ma ajutat putin dar eu vreau sa scap definitiv de problema asta, caci imi miroase gura si ma deranjeaza mult.igiena este buna imi spal dintii de 2 ori/zi si fac si clatituri cu infuzii.Poate nui din cauza bacteriilor din gura, poate nu ajunge ceva organismului, tre ceva de consumat.Ma deranjeaza mult, mam imbolnavit si psihic.Datimi ceva sfaturi.Va multumesc
6 comentarii
Da cei asta corsodyl, imi spune cineva?Apropo cu singele e totul OK daca ceva.
adreseaza-te dr Flueraru Valeriu te va lamuri...sunt multe cauze, printre care si gastrita, de exemplu
Nu ma ajutat detaltrajul, da apa de gura 100% ma va ajuta.
Cu siguranta, numai un medic, dupa ce va face o anamneza completa, va poate spune daca este implicata si o cauza sistemica sau nu. De multe ori poate fi asociat si un diabet. De cele mai multe ori poate fi vorba insa de o parodontopatie ( asa numita parodontoza). Diagnosticarea se face dupa consultarea unei radiografii panoramice si dupa masurarea pungilor parodontale. Pentru asta se intocmeste o fisa speciala unde se trec niste indici, care se masoara dealungul timpului. In cazul unei astfel de boli se face o terapie initiala care pe langa detartrajul simplu implica si un chiuretaj, in camp inchis sau deschis( in functie de adancimea pungilor parodontale). Apoi urmeaza terapia de mentinere care se face din trei in trei luni. Este foarte importanta si educarea pacientului in ceea ce priveste igiena dentara si combinarea celor trei metode pentru obtinerea unui maxim: periajul, ata dentara si apa de gura.Sunt multe de spus despre aceasta boala, dar repet medicul curant este singurul care va poate pune un diagnostic exact si care va poate sfatui ce trebuie facut mai departe. Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5respiratie urat mirositoare, nu am carii sau alte probleme dentare
- 4Colon iritabil... fermentatii, gaze, dureri abdominale + dimineata halena
- 2Dintii Sangeranzi
- 3Saliva urat mirositoare cu resturi
- 3respiratia urat mirositoare
- 4miros urat la copil de 9 ani
- 18Gingie ridicata!!!!!
- 12miros urat
- 2Gust amar dimineata si respiratie urat mirositoare
- 2miros urat al gurii-rog medicii sa imi dea un raspuns
- 5durere in gat, gura uscata si o respiratie urata
- 14Gingii umflate limba ustura si afte pe obraji inferiori
- 6Sângerări gingivale
- 6Infectie masea, extractie radacina, inflamare gingie
- 1Durere, nerv scos, sangerare
- 9Ajutor! respiratia urat mirositoare, cazeum la amigdalite, limba alba, secretii in gat, deviatie de
- 1Sangerari gingivale dupa detartraj
- 1Gingi umflate și imflamate.
- 1Miros urat si gust ciudat din gat
- 3Gingivita sau coronițe prea înalte ?
Mai multe informații despre: Sangerarea gingivala Respiratia urat mirositoare gingia inflamata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: