nistatina si clotrimazol crema - imi sunt oare benefice?
buna ziua! de doua zile am o scurgere branzoasa si mancarime in zona genitala si precizez ca nu am fost la medic ginecolog dar am fost la farmacie si mi s-a spus sa iau clotrimazol crema si pastile numite nistatina...as dori sa va intreb daca sunt bune?ce ma sfatuiti sa fac ?
6 comentarii
Din cate imi dau seama, e vorba de o candidoza iar tratamentul care ti l-a prescris farmacista e cel care se da de obicei pentru asta.Insa bine ar fi sa mergi totusi la medic...
cred ca e ok tratamentul dar daca nu iti ajuta in 1 sapt-10 zile mergi la medic, eu asa am facut...eu am folosit la inceput ovule clotrimazol si crema si nu a ajutat, apoi am mers la medic, cu toate ca dupa trat dat de ea oricum nu a trecut de tot :) ai grija sa nu lasi pina se infecteaza mai tare, ca peurma mai greu te vei trata..succes) pe mama a ajutato doar crema si ovule.
Nistatina nu se absoarbe sistemic deci efect la nivel vaginal zero nada niente, clotrimazolul e destul de slab daca tot nu vreti sa mergeti la medic luati 1 tb de Flucovim de 150 mg (de electie in candidoze) doza unica iar ovule ceva mai rasarite gen Lomexin sau Pimafucin. Lasati jena si mergeti la medic, au vazut atatea incat ii lasa rece :).
va multumesc la toti pt sfaturi..o sa astept o saptamana dac nu imi trece nu stiu ce voi face la medic nu as vrea sa ajung..nu am facut/o pana acum..mi/e jena...o sa incerc si yeastrol spray, am inteles ca e foarte bun..sper sa scap repede de acest discomfort..deja nu-l mai suport:(
da, sint deacord ca clotrimazolul e cam slabutz, in special ovulele...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 3de cateva zile am niste mancarimi si niste usturimi in zona genitala
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 4de cateva zile am anumite mancarimi in zona vaginului
- 3pete rosii in zona pubiana
- 5secretii vaginale alb-verzui + dureri in timpul actului sexual
- 5macmiror complex pt barbati: cum se aplica, de cate ori, ce cantitate?
- 4scurgeri vaginale abundente - ce ar putea fi?
- 9astept un raspun urgent cine ma poate ajuta
- 0Mancarimi si roseata in zona genitala
- 5bube si macarimi zona genitala
- 1Mancarime si eruptii zona genitala
- 7Inflamatie vaginala cu mancarime!
- 2bubite rosii pe capul penisului, mancarime, descuamare, varsat de vant
- 1Secretie alba si mancarimi in timpul sarcinii
- 3Mâncărimi in partea genitală
- 2mancarime, discomfort in zona genitala
- 2Despre col uterin
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
- 1Salutare! bubițe mici roșii pe penis
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala scurgere albicioasa abundenta zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: