secretii vaginale urat mirositoare
de la antibiotic am mancarimi in interior cat si exterior, am fost la ginecolog si mi-a prescris ovule fuomizin 6 zile si spalaturi vaginale cu ginosept ceai.am scapat de mancarimi dar mai nou la o saptamana dupa tratament am secretii vaginale alb-incolor urat mirositoare insuportabile.va rog daca se poate sa ma ajutati cu -n tratament ceva dar va rog ce pastile pot lua odata cu antibioticul sa nu mai ajung in cazul de fata va rog mult astept un raspuns va multumesc
3 comentarii
Buna ziua,
La tratamentul cu antibiotic va rugam sa cereti medicului care le-a prescris (pentru orice situatie medicala) sa va recomande si un tratament antimicotic deoarece este posibil sa aveti o predispozitie pentru a face candida cu usurinta (nu am inteles exact pentru ce vi s-a recomdat antibioticul). In situatia legata de secretia prezenta, se recomanda consult la medicul curant si efectuarea unui examen de secretie vaginala in urma caruia medicul o sa va recomande tratament atat pentru dvs. cat si pentru partener.
O zi excelenta!
La tratamentul cu antibiotic va rugam sa cereti medicului care le-a prescris (pentru orice situatie medicala) sa va recomande si un tratament antimicotic deoarece este posibil sa aveti o predispozitie pentru a face candida cu usurinta (nu am inteles exact pentru ce vi s-a recomdat antibioticul). In situatia legata de secretia prezenta, se recomanda consult la medicul curant si efectuarea unui examen de secretie vaginala in urma caruia medicul o sa va recomande tratament atat pentru dvs. cat si pentru partener.
O zi excelenta!
Buna ziua.Va multumesc pentru raspuns.Antibioticul a fost pentru sinuzita.
va rog inca o intrebare, am o fetita de 10 ani si ea se plange de iritatii in zona intima se poate sa fi luat de la mine avand in vedere ca eu am secretii vaginale urat mirositoare?undeva sus asa are doua crapaturi mici si usturatoare si alb ca branza. va rog nu avem asigurare medicala si tot trebuie sa platim, consultatii si nu am decat 2 saptamani de cand am venit de la medic.daca se poate sa ma sfatiuti sau un tratament ceva
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3o ciuperca in zona vaginala care ma mananca
- 3de cateva zile am niste mancarimi si niste usturimi in zona genitala
- 5buba rosie pe scrot
- 3mancarimi dupa contact sexual...ajutati-ma!
- 4Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
- 12am o scurgere alb branzoasa si apoasa o usoara mancarime...
- 6de cateva zile ma mananca si in interior si in exterior zona genitala
- 16Rog Interpretare
- 8secretie rozalie spre rosie, cumva reactie adversa a tratamentului?
- 10Mâncărimi în zona inghinală şi fund
- 4interpretare examen secretie vaginala
- 0Secretii vaginale
- 5Interpretare examen secretie vaginala.
- 2Interpretare analize secretie vaginala
- 1Mancarimi vaginale
- 0Secretie maronie, nu e ciclu..
- 0besicute si usturime la penetrare
- 1Salut am si eu o problema
- 1Balanita recidiva
- 0Mancarime preput
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: