Mancarime in zona genitala
Buna ziua
In urma cu 3 saptamani am fost operata de un chist ovarian si ca si tratament postoperator am primit tratament cu antibiotice levofloxacina de 250 mg. Dupa terminatea tratamentului mi_a aparut o mancarime groaznica in interiorul vaginului iar la urinare ma ustura va rog frumos imi poate recomanda cineva un unguent sau ceva? Va multumesc
In urma cu 3 saptamani am fost operata de un chist ovarian si ca si tratament postoperator am primit tratament cu antibiotice levofloxacina de 250 mg. Dupa terminatea tratamentului mi_a aparut o mancarime groaznica in interiorul vaginului iar la urinare ma ustura va rog frumos imi poate recomanda cineva un unguent sau ceva? Va multumesc
4 comentarii
Daca nu sunteti alergica puteti folosi Clotrimazol ovule (minim 7 zile).
Buna ziua
As mai dori sa stiu daca ma pot intoarce la servici si daca pot ridica greutati?mentionez ca au trecut aproape 2 luni de la operatie. Operatia am avut-o mai precis pentru torsiune de ovar a pediculului ovarian si a trompei Fallope, acesta fiind diagnosticul principal, pe urma ca si diagnostice secundare am avut hematosalpinx, aderente peritoneale, hemoperitoneu.
As mai dori sa stiu daca ma pot intoarce la servici si daca pot ridica greutati?mentionez ca au trecut aproape 2 luni de la operatie. Operatia am avut-o mai precis pentru torsiune de ovar a pediculului ovarian si a trompei Fallope, acesta fiind diagnosticul principal, pe urma ca si diagnostice secundare am avut hematosalpinx, aderente peritoneale, hemoperitoneu.
Daca ati fost operata clasic nu laparoscopic e bine sa nu ridicati greutati cca 6 luni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 1probleme mari la urinare
- 4Dureri dupa contact sexual: urinari frecvente, usturimi si dureri abdominale
- 3pete rosii si mancarime
- 5urinez des, usturime si urat mirositoare
- 15Mancarimi puternice!
- 8Clitoris rosu, mancarime, se usuca si i se exfoliaza pielea
- 4am o infectie alba varscoasa, mancarimi, dar nemirositoare
- 7mancarimi si frecatei pe capul penisului
- 0Candidoza-cum arata o scurgere vaginala normala?
- 10O mica mare problema, va rog cititi. :) usoara mancarime
- 0Usturime mancarime...stres
- 1usturime la urimare, ajutor!
- 0Prezint mancarimi, scurgeri, 3 formatiuni crescute in zona vaginala.
- 1Dureri genitale
- 2mancarime, discomfort in zona genitala
- 0Usturime ureter
- 1Vaginita in sarcina
- 3Usturimi urinare, fasciculatii musculare, dureri articulare, palpitatii
- 2Durere si usturime la urinare si in timpul actului sexual
Mai multe informații despre: usturimea la urinare mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: