mancarime si usturime!
domnul doctor de mai bine de 3 saptamani am o mancarime vaginala groaznica de 1 saptamana am inceput sa ma dau cu nidoflor. dar fara rezultate si dimineata cand tre sa merg la baie ma ustura f rau. acum cateva zile am facut dragoste cu prietenul meu si dupa am sangerat parca eram domnisoara. dati.mi un sfat nu stiu ce sa mai fac.ce credeti ca este?? astept rasp dumneavoastra.
1 comentarii
eu cred k ai cistita..mai bine ai merge la un medic sa te consulte...o sa iti dea niste ovule intravaginale si dupa sa faci spalaturi...si eu am aceeasi problema..dar faza e ca eu nu am sangerat.eu am luat medicamente si am facut spalaturi, mi-a trecut ceva timp si deranjarile incep sa apara...si eu am o intrebare ce sa iau ca sa nu mai am aceste probleme niciodata ca m-am saturat sa fac medicamentatia..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4usturimi si senzatie de arsura in interiorul vaginului, durere la penetrare profunda
- 4mancarimi... pete rosii pe penis
- 6De 2 zile am niste taieturi mici la vagin
- 7Problema grava piele, astept raspuns urgent, multumesc!
- 3mancarimi la 2-3 zile dupa dezvirginare
- 9Usturimi vaginale...
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 2Mancarime genitala
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 1Usturime vaginala si secretie galbuie abundenta fara miros
- 2usturimi vaginale
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 1Besici sub capul penisului
- 0Usturime ureter
- 0Piele crapata aspect faina pe penis si baza penisului
- 0Candidoza sau altceva?
- 1Bubita rosie pe penis
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala