Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!

19-08-2018
LILICsn
Nu este medic/terapeut
LILICsn
Am avut ciclul monstrual in iunie la inceputul lunii, apoi in iulie iar in iulie la sfarsitul lunii am avut contact sexual. Protejat iar apoi neprotejat. Tin sa precizez ca in luna iulie ciclul monstrual a venit mai devreme datorita unui dus putin mai rece. Încă nu mi-au venit problemele iar de panicată ce am fost mi-am cumparat un test de sarcina care s-a dovedit a fi folositor, pentru ca a iesit negativ. Sa nu mai zic de mancarimile insuportabile din zona intimă si scrugierile albicioase din abundenta. Ce as putea face? E vorba de o sarcina nedorită si/sau o boala?
1 comentarii
0
19-08-2018, ora 16:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
O infectie. Mergeti la medicul ginecolog sa faceti test secretie sa vada cu ce e infectia si sa va dea tratament si cereti tratament si pentru partener.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: