de doi ani ma chinui sa respir...
Pentru domnu doctor danxpopesc
am o rinita hipertrofica asta din cate am putut intelege de la unul dintre doctorii la care am fost pana acuma si am inteles ca se poate face o operatie cu un aparat ellman cu radiofrecventa. dumneavoastra faceti aceasta operatie pentru ca sant interesata so rezolv problema cat mai curand.de doi ani ma chinui sa respir. va multumesc mult.daca nu se poate la dumneavoastra imi puteti recomanda un doctor sau un spital unde pot face?
am o rinita hipertrofica asta din cate am putut intelege de la unul dintre doctorii la care am fost pana acuma si am inteles ca se poate face o operatie cu un aparat ellman cu radiofrecventa. dumneavoastra faceti aceasta operatie pentru ca sant interesata so rezolv problema cat mai curand.de doi ani ma chinui sa respir. va multumesc mult.daca nu se poate la dumneavoastra imi puteti recomanda un doctor sau un spital unde pot face?
3 comentarii
Rinita hipertrofica beneficiaza de un tratament specific ORL. Va trebui deci sa va adresati medicilor din aceasta specialitate. Poate fi facuta cu orice aparat de electrocoagulare sau laser. Majoritatea clinicilor sunt dotate cu asa ceva.
Daca sunteti din Bucuresti puteti incerca la Centrul Medical Unirea.
Multa sanatate!
Daca sunteti din Bucuresti puteti incerca la Centrul Medical Unirea.
Multa sanatate!
CIBI CIBI si eu ma confrunt cu aceasta problema de vreun an, dar acum mi-a recomandat dl.dr.fvaleriu pe acest forum sa incerc mai intai de operatie niste picaturi colargol 1-3% preparate in farmacie, cate 3-4 picaturi in fiecare nara iar tu sa stai in pozitie culcat timp de 15 min.eu ma simt mult mai bine de cand le administrez!!la inceput a fost un pic mai greu ca aveam impresia ca nu au nici un efect dar in timp mi-am dat seama ca sunt foarte eficiente!!inca le mai administrez !!incearca aceste picaturi inainte de operatie!!mult succes!
aaa si picaturile sa le pui de 3 ori pe, la 8 ore adica!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere la inspiratie
- 6Am deviatie de sept si rinita hipertrofica...operatie sau nu?
- 12rinoplastie - nu pot respira normal pe nas
- 3operatie rinita hipertrofica cu radiofrecventa
- 2probleme cu respiratia
- 2Rinita atrofica ori infectie ?
- 11Sinuzita..?!
- 3rinita hipertrofica operata cu radiofrecventa
- 2probleme de respiratie
- 8Sinuzită apoi rinită
- 10rinita vasomotorie
- 14diagnostic rinita acuta cu deviatie de sept
- 1Intrebare problema respiratorie
- 1Dificultate in respiratie!
- 1Respir greu si ma apasa pieptul
- 1Afectiuni respiratorii si digestive, haraiala piept dupa o raceala puternica
- 1Ajutor va rog! respir mai greu, presiune in piept, durere în zona inimii..
- 0Respirație grea, senzație de greutate în piept.
Mai multe informații despre: Rinita Sistemul respirator Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: